Alman basınından hadsiz sözler! 'Erdoğan artık tamamen kontrolden çıktı'

Almanya'da yayın yapan Bild-İnternet Türkiye ile ilgili hadsiz habere imza attı. Bild-İnternet, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın artık tamamen kontrolden çıktığını ve ABD'yi karşısına aldığını söyledi.

GİRİŞ 13.12.2023 15:37 GÜNCELLEME 13.12.2023 15:46
Bu Habere 319 Yorum Yapılmış

7 Ekim'den bu yana süren İsrail katliamında ölü sayısı 20 bine yaklaşırken Birleşmiş Milletler'in işlevsizliği bir kez daha gün yüzüne çıktı. Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde (BMGK) oylanan Gazze ateşkesi 15 üyeli Güvenlik Konseyi'nin 13 üyesinin kabul, İngiltere'nin ise 'çekimser' oy kullanmasına rağmen BM'nin daimi üyesi ABD'nin verdiği 'Hayır' oyu nedeniyle reddedildi. BM'den çıkan karara Türkiye'den tepkiler yükselirken Alman medyası bu tepkiler üzerine hadsiz satırlar kaleme aldı. 

"ERDOĞAN TAMAMEN KONTROLDEN ÇIKTI"

Alman Bild-İnternet gazetesi, "Erdoğan şimdi de ABD'ye karşı kışkırtıyor" sözleriyle başladığı haberinde skandal ifadelere yer verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı 'Ortadoğu despotu' olarak nitelendiren yayın organı, "Erdoğan artık sadece haftalardır şeytanlaştırdığı İsrail'e saldırmakla kalmıyor aynı zamanda bir NATO üyesi olarak doğrudan ABD'yi karşısına alıyor" ifadelerini kullandı.

HAMAS'I SUÇLAYIP İSRAİL'İ AKLADILAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın BM'nin ateşkes reddi kararı sonrası sarf ettiği "İnsanlığın bu Birleşmiş Milletlerle, bu BM Güvenlik Konseyi ile ilerlemesi mümkün değildir." sözlerini aktaran Bild-İnternet, Filistin'de katledilen çoğu çocuk olmak üzere 20 bine yakın insanın katledilmesine tepki göstermeyerek haberin sonunda şu ifadelere yer verdi;

Bir hatırlatma: Hamas, İsrail tarihindeki en büyük katliamla savaşı başlattı. Yaklaşık 125 İsrailli rehineyi elinde tutmaya devam ediyor.

 İsrail'de 7 Ekim'de bin 200'den fazla insan, çoğu zaman kurbanların tamamen parçalanması ya da yakılması suretiyle, en korkunç şekilde öldürüldü. Teröristler mümkün olduğunca sivilleri hedef almak amacıyla hareket etmişlerdir. Hamas'a göre İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki müteakip müdahalesi sonucunda 17 bin 400'den fazla insan hayatını kaybetti. Terör milisleri tarafından yönetilen "Sağlık Bakanlığı" Hamas üyeleri ile siviller arasında ayrım yapmadığı için bunların kaçının sivil olduğu tamamen belirsizdir.

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 319
  • Sami 4 ay önce Şikayet Et
    Demekki doğru yoldasın reis ayağına taş değmesin
    Cevapla
  • Kaca41 4 ay önce Şikayet Et
    Israil 20.000 sivil öldürdü bunlar hala hamasın öldürdüğünü konuşuyor. Insanlık hiç kalmamış. Israilin ve Abd nin uşakları olmuşlar.
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 4 ay önce Şikayet Et
    ABD'nin Ukrayna savaşını bahane edip "Avrupa ile Rusya'yı kapıştırıp, Almanların doğalgaz kuzey akımını patlatıp, Almanya'yı birden soğukta bırakıp, ABD'nin kazanan ülke olarak uzak kıt'a da göbek kaşıdığını hisseden Almanlar" UYANMAYA BAŞLADIII. Almanyayı yönetenler hala YANLIŞ ATA OYNAMAKTA ISRARLI
    Cevapla
  • Serra 4 ay önce Şikayet Et
    Tek derdin abye girmemesi girmeyecegiz merak etme hristiyan zincirinde trnin işi yok...sira sana da gelecek almanya Hitlerden farkin yok
    Cevapla
  • Dede 4 ay önce Şikayet Et
    Bild. Erdoğan Kontroldeniydi ki kontrolden çıkmış olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Koca Yusuf TP1500' Gabar’da sondaj çalışmalarına başladı
PKK’dan TSK’ya kimyasal kumpas! Kalleş plan deşifre oldu