ATV, Yaban Çiçekleri'yle fırtına gibi esecek! Kadrodaki isimleri duyunca şaşıracaksınız

Kardeşlerim, Ateş Kuşları, Aldatmak, Kuruluş Osman ve Ben Bu Cihana Sığmazam'ın ardından ATV'ye Yaban Çiçekleri isimli yepyeni bir dizi geliyor.

GİRİŞ 19.03.2024 14:54 GÜNCELLEME 19.03.2024 14:54
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

ATV'nin çiçeği burnunda dizisi Yaban Çiçekleri hakkında dizi severler tarafından merak duyulan detaylar yavaş yavaş şekillenmeye başladı. 25 Mart Pazartesi tarihinde yayın hayatına merhaba demeye hazırlanan Yaban Çiçekleri, Akın Akınözü ile Aslıhan Malbora ikilisini buluşturacak.

TRT1’in sevilen dizisi Kara Ağaç Destanı'na Arka Sokaklar’dan çok konuşulacak transfer!TRT1’in sevilen dizisi Kara Ağaç Destanı'na Arka Sokaklar’dan çok konuşulacak transfer!

Aydın Bulut'un yönetmenliğinde çekimleri İstanbul ve Ayvalık gerçekleştirilecek olan Yaban Çiçekleri, gerek konusuyla gerekse oyuncu kadrosuyla izleyenlere her Pazartesi akşamı unutulmaz dakikalar yaşatacak.

Gönül Dağı 132.bölüm fragmanında acı gelişme! TRT1dizisinde seyirciyi üzen haber varGönül Dağı 132.bölüm fragmanında acı gelişme! TRT1dizisinde seyirciyi üzen haber var

“Hayat aldığımız nefeslerle değil, nefesimizi kesen anlarla ölçülmeli. Ama önce nefesinizi kesecek birine ihtiyacınız olacak.” sloganıyla yola çıkan O3 Medya imzalı Yaban Çiçekleri, etkileyici anlatımı ve sımsıcak hikayesiyle reytingleri altüst edecek.

Eski aşıklar Kılıç (Akın Akınözü) ile Ela'nın (Aslıhan Malbora) yollarının beklenmedik bir şekilde tekrar kesişmesi ve yaşadıkları engelleri aşma mücadelesi ATV ekranlarında gözler önüne serilecek.

Oyuncu kadrosunda Büşra Pekin, Serhat Teoman, Halil Babür, Bige Önal, Tilbe Saran ve Arif Pişkin gibi birbirinden iddialı isimlerin yer aldığı Yaban Çiçekleri dizisinin kreatif danışmanlığını ise Zeynep Günay üstlenecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • cabbar 1 ay önce Şikayet Et
    hep aynı tipler başka sanatcımı yok
    Cevapla
  • izmirli 1 ay önce Şikayet Et
    yeter ya .. birbirinin aynı karakterler, aynı flimler. paranız çok herhalde yazık...
    Cevapla
  • Murat 1 ay önce Şikayet Et
    illa şiddet olacak değil mi,ya Anadolu'nun bir sürü şehri var,illa istanbul'da mı çekilecek, illa aşk filmi mi olacak, yok mu şöyle sağlam bir aile dizisi hem güldürsün, hem kızdırmasın,bağırıp çağırma olmasın, hafif esprili olsun. yok mu
    Cevapla
  • diziçöplüğü 1 ay önce Şikayet Et
    tutmaz,
    Cevapla
  • Mehmet 1 ay önce Şikayet Et
    Bu dizi kişiye özel çekilmiş gibi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Facianın eşiğinden dönüldü: Yol kapatıldı evler boşaltıldı
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!