Kızılcık Şerbeti’ndeki macerası uzun sürmeden gitti! Bir Sevdadır'la herkesi şaşırtacak

Show TV’de yayına giren Kızılcık Şerbeti dizisiyle yollarını ayıran Alara Bozbey’in yeni adresi belli oldu. Bozbey, TRT1’in beğeniyle seyredilen dizisi Bir Sevdadır ailesinin üyesi oldu.

Kızılcık Şerbeti’ndeki macerası uzun sürmeden gitti! Bir Sevdadır'la herkesi şaşırtacak
Kızılcık Şerbeti’ndeki macerası uzun sürmeden gitti! Bir Sevdadır'la herkesi şaşırtacak
GİRİŞ 25.03.2024 09:10 GÜNCELLEME 25.03.2024 09:11

Son olarak Kızılcık Şerbeti dizisinde üstlendiği ‘Ecem’ karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Alara Bozbey sürpriz bir projeye imzasını attı. Kayhan’ın eski nişanlısı rolüyle Kızılcık Şerbeti’ne damgasını vuran Alara Bozbey, TRT1’in Bir Sevdadır dizisiyle anlaşma sağladı.

Yıldız Aşanboğa'nın yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen Bozdağ Film imzalı Bir Sevdadır dizisinin yeni transferi Alara Bozbey, Nehir Karakteriyle ekranlara bomba gibi dönüyor.

Kızıl Goncalar 12.bölüm fragmanı: Tehlike kapısını çalıyor! Yine Zeynep'i hedef alıyorlarKızıl Goncalar 12.bölüm fragmanı: Tehlike kapısını çalıyor! Yine Zeynep'i hedef alıyorlar

Alara Bozbey oyunculuk kariyerinde Yabancı Damat, Arka Sokaklar, Adanalı, Prenses Perfinya, Karadağlar, Benim İçin Üzülme, Gamsız Hayat ve Dolunay gibi projelerde kameralar karşısına geçmişti.

Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem'in senaryosunu yazdığı Bir Sevdadır dizisinin başrollerini Sude Zülal Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Ekin Mert Daymaz, Sinem Uslu, Sinan Tuzcu gibi iddialı isimler üstleniyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Beşiktaş! Muhtemel 11'ler
AK Parti'de reform adımları