CHP'li Matkap'tan hakkındaki iddialara cevap

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap, hakkındaki iddialarla ilgili açıklama yaptı.

CHP'li Matkap'tan hakkındaki iddialara cevap
CHP'li Matkap'tan hakkındaki iddialara cevap
GİRİŞ 13.08.2013 16:41 GÜNCELLEME 14.08.2013 09:42
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap, basında yer alan fişlemelere dayalı suçlamalar konusunda yazılı bir açıklama yaptı.

Matkap açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Sayın Genel Başkanımız'ın daha önce dikkat çektiği gibi, yerel seçimlere giderken CHP'nin yükselişini önlemek, AKP'nin çöküşünü gözlerden gizlemek için tertipler, operasyonlar başladı. Başbakan Erdoğan, 'CHP Genel Başkanı'nın attığı her adımdan haberdarız' sözleriyle zaten bu ve benzeri tertiplerin olacağını itiraf etmişti. Bugün bazı gazetelerde yer alan benimle ilgili 'rakı kaçakçılığı' dahil, söylentiye dayalı diğer suçlamalar da bu tertibin bir parçasıdır. Ancak polis devletinde görülebilecek bu iftira kampanyasını lanetliyor ve diyorum ki, 'Başbakan Erdoğan ne kadar viski - altın kaçakçısı ise ben de o kadar rakı kaçakçısıyım.' Sadece bunu söylemekle kalmıyorum. İki elim, iç ve dış politikasıyla çamura saplanan ve Türkiye'yi de Ortadoğu batağına sürükleyen AKP'nin hizmetinde olanların yakasında olacaktır. Benim dokunulmazlığım yok, kendi hakkımda da, müfteriler hakkında da suç duyurusunda bulunacak ve hesap soracağım. İktidar kaynaklı fişlemeler ile suçlamaları, bu tertibi hazırlayanların suratına çarpacağım. Bunu herkes görecek."

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 2
  • kim mehmet 10 yıl önce Şikayet Et
    MATKAP BEY. yapma be camurcuda capulcuda sizsiniz insanlarin gozunun icine bakarak camur atiyorsunuz
    Cevapla
  • memedali karabekir 10 yıl önce Şikayet Et
    SENİN HAKKINDAKİ İDDİALARI ALMAZ SOYADLI ESEDE ÇALIŞAN BİRİ YAPIYOR.. Aklınızı almış sizin şu AKP ye seçimlerde hezimete uğrama korkusu!Baktığınız,duyduğunuz herşeyi AKP sanma girdabına düştünüz be bre hep beraber hepiniz de aynı aynı anda girdaptasınız.Bi de kendinize bakın yav ne halt yiyorsunuz milletin gözü önünde nerelere gidip herkese çamur atıyorsunuz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle bir arada: 'Türkiye'nin en büyük umudu sizlersiniz!'
4 yılda 31 milyar liralık katkı sağladı! Türkiye'de birinci Dünya'da 2. sırada...