Düğündeki kavga güvenlik kamerasında

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, bir düğün salonunda masa ve sandalyelerin havada uçuştuğu kavga güvenlik kameralarına yansıdı.

GİRİŞ 20.10.2014 12:08 GÜNCELLEME 20.10.2014 16:01
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Olay, dün akşam saatlerinde Ören Mahallesi'ndeki düğün salonunda, gelin Yadigar T. ile damat Sedat T.'nin düğün merasiminde meydana geldi. İddiaya göre, bir gece önce kız kınasında oynatılmayan erkek tarafı, düğün gecesinde kız tarafının düğün salonunda oynamasına engel olmaya çalıştı. İki taraf arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Kavgaya büyüklerin de karışmasıyla bir anda ortalık karıştı. Tekme tokat, yumruk sandalye ve masaların havada uçuştuğu kavgada düğün salonunda bulunan kadınlar ve çocuklar dışarıya kaçışmaya başladı. Yaşanan olay düğüne gelen diğer davetlilerin araya girmesi ile son buldu. Kavgada yaralanan 3 kişi ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Olay yerine gelen polis ekipleri, damadın babası Selahattin T. ve düğündeki 4 kişiyi ifadelerini almak üzere Bağlık karakoluna götürdü.

YORUMLAR 6
  • ayfer onbaşılar 9 yıl önce Şikayet Et
    REZALET. Tek kelimeyle rezalet sonra bu evlilikten hayır bekle inşallah ayrılmışlardır
    Cevapla
  • halid bin velid 9 yıl önce Şikayet Et
    SADECE TÜRKİYE . Ne düğünde oynamasını biliyoruz . Ne cenazede ağlamasını biliyoruz .
    Cevapla
  • Murat Diniz 9 yıl önce Şikayet Et
    Sakın evlenmesinler. Bu iki ailenin kızı ve erkeğinin yapacağı yetiştireceği çocuklar insanlık için büyük tehlike olur.
    Cevapla
  • Sütçü İmam Torunu 9 yıl önce Şikayet Et
    yemezler. arada başka bir husumet vardır arkadaşın da dediği gibi, oynama meselesi değil bu iş. ben kendim mahalle düğüncülüğü de yapmaktayım. maalesef nadiren de olsa bu gibi tatsız olaylar en iyi günümüzü en kötü gün yapıyor.
    Cevapla
  • huseyin kose 9 yıl önce Şikayet Et
    Oynattın oynatmadın kavgasının..... ...yaşanabileceği, düğününüzde ölme riskinizin olduğu belkide dünya daki tek ülke... Bilin bakalım neresi???
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'