Kılıçdaroğlu'nu çıldırtacak araştırma!

A&G Araştırma şirketinin bu ay yaptığı araştırmada çok çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı.

Kılıçdaroğlu'nu çıldırtacak araştırma!
Kılıçdaroğlu'nu çıldırtacak araştırma!
GİRİŞ 06.12.2017 08:53 GÜNCELLEME 06.12.2017 08:56
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Haber-Özel

A&G Araştırma şirketinin yaptığı son kamuoyu araştırmasında, ABD merkezli ambargo davası ile Türkiye üzerinde oynanmak istenen yeni operasyona destek olan CHP'yi kızdıracak sonuçlar çıktı.

Bu araştırmaya göre toplumun yaklaşık yüzde 70'i ABD merkezli ambargo davasının Türkiye Cumhuriyeti ve Recep Tayyip Erdoğan'ı köşeye sıkıştırmak üzere tasarlandığını düşünüyor.

CHP SEÇMENİNİN YÜZDE 40'I DESTEKLEMİYOR

CHP seçmeninin yüzde 40'ı bile bu kanaatte.

HDP seçmenin ise yüzde 85'i bu davada ABD'yi haklı görüyor. Bu oran HDP'nin Kürt toplumunu gayrimeşrulaştırmak için tasarlanmış ne denli tehlikeli bir proje olduğunu gösterdi.

YORUMLAR 39
  • samimi 6 yıl önce Şikayet Et
    Chp nin basina beni getirin yüzde 20 oy alir yine .
    Cevapla
  • Galip 6 yıl önce Şikayet Et
    CHP seçmeni nin bir bölümü idolojik bir bölümü mezhepçilik zehiri ile şifa bulmaz şizofren; Erdoğan düşmanlığı hastalığına yakalanmıştır.HDP seçmeni ise kürt ırkçılığı faşizmi(nasyonal sosyalızm) hastalığı ile tamamen akıllarını kaybetmiş organik robotlardır.Maalesef bunun çaresi yoktur.Allah yardımcımız olsun.
    Cevapla
  • Ankaralı 6 yıl önce Şikayet Et
    Ey CHP'liler!!! kimlerle dans pistine çıkmış dans ediyorsunuz gördünüz mü??? FETÖ ile PKK ile, çünkü sizin FETÖ+PKK zihniyetinde dünya görüşünüz var, PKK Diyarbakır Sur da çukurlar,hendekler kazarken Kılıçdaroğlu PKK'lı arkadaşlar lütfen çukur kazmayınız, ne olur diye yalvarıyordu, siz FETÖ nün 15 Temmuz darbesini kabul edemeyecek kadar şuursunuz, siz vatan için vatanın altını FETÖ+PKK ve benzerleriyle oymak için siyaset yapıyorsunuz. Allah sizin yaptığınız düşmanlıklarınızı göremeyecek kadar gözünüzü dimağınızı kapatmış ise ve düşmanlıkta sınır tanımıyorsanız kahreylesin. Sizden bu ülkeye hiç bir fayda asla olamaz.Başka sözüm yok artık.
    Cevapla
  • hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    chp nin başına muharrem ince veya cem uzan gelsin
    Cevapla
  • boran 6 yıl önce Şikayet Et
    cem uzanda kılıçdaroglundan beter cem uzan neden kaçdı dışarıya araştırın bi
    Cevapla
  • MilleT 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu KK çıldıracak olsa bu daleverelere girmezdi. Tapeyle gelenden ne bekliyorsunuz? Elbette bunu buraya getirenlerin oyununu oynuyacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar