AK Parti'de yeni dönem: Vekillerden "saha raporu" istendi

AK Parti, 1 Ekim’de açılacak Meclis’teki yeni dönem hazırlıklarına başladı. Bu kapsamda, Meclis’in tatile girdiği 17 Temmuz’dan itibaren kendi bölgelerinde sahada çalışması yapan milletvekillerinden bilgi istendi.

AK Parti'de yeni dönem: Vekillerden "saha raporu" istendi
AK Parti'de yeni dönem: Vekillerden "saha raporu" istendi
GİRİŞ 06.09.2021 08:12 GÜNCELLEME 06.09.2021 08:18
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Teşkilat Başkanlığı’ndan milletvekillerine gönderilen yazıda, saha çalışmalarını ‘Genel Siyaset’ ve ‘İlinizde saha çalışmaları sırasında karşılaştığınız meseleler’ başlıkları altında değerlendirmesi talep edildi.

Öte yandan, raporun 10 Eylül’e kadar hazırlanması istendi. Milletvekilleri, ekonomi ve siyasal gelişmeler, kültürel/toplumsal olaylar, sosyal medya gündemi gibi alanlarda edindikleri izlenimleri rapora aktaracak.

Ayrıca, vatandaşların beklentilerini ve kendi önerilerini de raporda anlatacak olan milletvekilleri, il teşkilatı ile ilgili beklenti ve eleştirileri sıralayacak, teşkilat performansını da değerlendirecek.

AK Parti daha sonra milletvekillerinden gelen değerlendirmeleri tek bir raporda toplayacak. Bu rapor doğrultusunda da varsa eksikliklerin giderilmesi ve yapılması gerekenlerle ilgili bir yol haritası çıkarılacak.

Söz konusu hazırlanacak yol haritasının Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunulması planlanıyor.

KAYNAK: TÜRKİYE GAZETESİ
YORUMLAR 11
  • Hayri yargı 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın başkanım kamu kuruluşlarının iyi denetlenmesi ve ekonomik sıkıntıların giderilmesi için gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim.
    Cevapla
  • murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Sahada çalışan halkın içine karışan vekilmi var insanların sorunlarını dinleyip çözen hasbelkader karsilassan ya tamam halledecek çözecek derler iş yapmazlar yada vatandas elestirise vatandasi azarlar kendilerini laf dağında görüyor çoğu vekil bu şekilde
    Cevapla
  • cevdet 2 yıl önce Şikayet Et
    vergi reformunu 20 yıldır yapmadınız kayıtdışı zenginler vergi vermiyor bodrolu çalışanlar hem kazancından hem harcamasından vergilendiriliyor kaç yıl daha iktidar olmanız lazım ki vergi reformu çıksın adamın bankaya milyon parası var nereden kazandın vergisini alayım bu mercedes i hangi kazançla aldın sorusun sormayın
    Cevapla
  • Osmanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    cok geç kalındı
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    raporu vekilden kendi seçtiği seçkin saygın halktan daha yerinde olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi