Teröristbaşı Öcalan'a özgürlük vaadi: Dostlarımızla başaracağız

7’li koalisyonun ortaklarından HDP’nin Hakkari’de gerçekleştirdiği mitingde sahneye çıkan DBP Eş Genel Başkanı Keskin Bayındır, skandal açıklamalara imza attı.

GİRİŞ 25.04.2023 06:50 GÜNCELLEME 25.04.2023 11:06
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Türkiye, 14 Mayıs seçimlerine doğru ilerleriyor. Aday çıkarmayarak cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararı alan HDP'nin Hakkari mitinginde bir skandala imza atıldı.

SKANDAL SÖZLER!

HDP, her fırsatta terör örgütü elebaşı Öcalan'a özgürlük naraları atarken sahneye çıkan DBP Eş Genel Başkanı Keskin Bayındır bebek katili Öcalan'ı özgürleştireceklerini söyledi.

BEBEK KATİLİ ÖCALAN'A ÖZGÜRLÜK VAADi!

Küstah açıklamalarına devam eden Bayındır şunları söyledi:

Bu seçim ve sizin duruşunuz öyle görünüyor ki iktidarın fermanını buradan yazacağız. Bu seçim haysiyet seçimidir. Halkımız kararını vermiştir. Biz bu seçimde AKP-MHP faşizmini yok edeceğiz ve Sayın Öcalan'ı özgürleştireceğiz.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 40
  • Ali Ulvi 1 yıl önce Şikayet Et
    Birde utanmadan özgür değiliz dilimizi konuşamıyoruz diyorlar ya Allah bunları ıslah etsin şayet ıslahları mümkün değil ise sarı sarı renklere yöneltsin.
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Sizin dostlarınız Türkiye Cumhuryetinin düşmanlarıdır.
    Cevapla
  • Kaderr 1 yıl önce Şikayet Et
    Sabredin biri sizi gözetliyor
    Cevapla
  • Deniz 1 yıl önce Şikayet Et
    Az kaldı bekleyin seçimlerden sonra devlet emniyet bunların hepsine oözledikkeri demirparmaklıkların arkasındaki dört duvar özgürlüğünü vericek az kaldı bekleyin . Asaagalık yaratiklar
    Cevapla
  • Bilocan 1 yıl önce Şikayet Et
    Öcalan AZAD olacak diye anırıp durun siz hainler...Ben de diyorum ki KODESTE ECELİYLE ÇÜRÜYÜP GEBERECEK , SARI POŞETLE ALIP HEYKELİNİ KANDİLE DİKECEKSİNİZ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni müfredat neleri getiriyor? Hibrit sistem ve dijitalleşme ön planda
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü