Kalın, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırıları kınadı

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırıları kınadı. Kalın, "Filistin halkına yönelik askeri saldırılar derhal durdurulmalıdır" dedi.

Kalın, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırıları kınadı
Kalın, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırıları kınadı
GİRİŞ 09.05.2023 15:48 GÜNCELLEME 09.05.2023 15:48

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırıları kınadı.

Kalın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği ve aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu 13 Filistinlinin hayatını kaybettiği saldırıları lanetliyoruz. Filistin halkına yönelik askeri saldırılar derhal durdurulmalıdır. Türkiye haklı davasında Filistin halkının yanındadır." ifadelerine yer verdi.

AK Parti'den İsrail'in Gazze saldısısına sert tepki: Şiddetle nefretle kınıyoruzAK Parti'den İsrail'in Gazze saldısısına sert tepki: Şiddetle nefretle kınıyoruz

İsrail Gazze'yi vurdu! Çok sayıda şehit ve yaralı varİsrail Gazze'yi vurdu! Çok sayıda şehit ve yaralı var

İsrail savaş uçakları, Gazze'ye bir dizi hava saldırısı düzenlediİsrail savaş uçakları, Gazze'ye bir dizi hava saldırısı düzenledi

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu
500 milyon euro'luk proje! Avrupa'nın en büyük gaz hattına Türk eli değdi