AK Parti heyeti deprem konutlarının inşaat alanını inceledi

AK Parti Adıyaman 1'inci Sıra Milletvekili Adayı Resul Kurt'un da bulunduğu AK Parti heyeti depremzedeler için yapımına başlanılan deprem konutlarının inşaat alanında incelemelerde bulundu.

AK Parti heyeti deprem konutlarının inşaat alanını inceledi
AK Parti heyeti deprem konutlarının inşaat alanını inceledi
GİRİŞ 10.05.2023 17:43 GÜNCELLEME 10.05.2023 17:45

 AK Parti Adıyaman İl Başkanı Emrah Bulucu, Milletvekili Adayı Resul Kurt, Mustafa Alkayış ve parti yönetimi Örenli mevkii ve indere Köyü mevkiinde yapımına başlanılan ve hızla ilerleyen deprem konutlarının inşaat alanını gezdi.

Burada bir takım incelemelerde bulunan heyet daha sonra konutlarla alakalı buradaki yetkililerden bilgi aldı. Konutların hızla yükseldiğini dile getiren Başkan Emrah Bulucu, “6 Şubat depreminden hemen sonra bizler önce çadır kent, konteynır kent ve sonrasında da kalıcı deprem konutları yapmaya başladık. Cumhurbaşkanlığımızın önderliğinde inşallah burayı en kısa sürede vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Burada emeği geçen ilk başta cumhurbaşkanımıza ve bakanlar kuruluna teşekkür ediyoruz. Ben çalışmaları gördükçe Adıyaman’ın inşası, ihyası ve imarı konusunda daha umutlu olduğumu söylemek istiyorum. Allah izin verirse hem mevcut imarda yeni planlamalarla birlikte memleketimiz daha güzel olacak inşallah” diye konuştu.

Daha sonra konuşan Milletvekili Adaylarından Resul Kurt ve Mustafa Alkayış ise memleket için her daim ellerinden gelen bütün gayreti sarf ettiklerini ve bundan sonraki süreçte de her zaman vatandaşların yanında olduklarını dile getirdi.

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrailliler esir takası anlaşması ve Netanyahu'nun istifası için yine sokaklara indi
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'