AK Parti’den İYİ Parti’ye bayram ziyareti

Kurban Bayramı vesilesiyle gerçekleşen siyasi partiler arası bayramlaşmalar devam ediyor. Bu çerçevede AK Parti heyeti, İYİ Parti Genel Merkezi’ni ziyaret etti.

AK Parti’den İYİ Parti’ye bayram ziyareti
AK Parti’den İYİ Parti’ye bayram ziyareti
GİRİŞ 29.06.2023 12:20 GÜNCELLEME 29.06.2023 13:35

Ankara Milletvekili Kurtcan Çelebi, Kadın Kolları MKYK üyesi Sena Aktürk ve Gençlik Kolları MKYK üyesi Mustafa Öztürk’ten oluşan AK Parti heyeti, Kurban Bayramı vesilesiyle İYİ Parti Genel Merkezini ziyaret etti.

Toplumsal Politikalar Başkanı Ayfer Yılmaz, İzmir Milletvekili Ümit Özlale, Genel Başkan Danışmanı Ali Demir ve Genel İdare Kurulu Üyesi İrem Yaman’dan oluşan İYİ Parti heyeti ise AK Parti heyetini kabul eden isimler oldu.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Adıyaman'da dehşet! Bir polis karakolda meslektaşlarına ateş açtı: 2 şehit
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den