Kılıçdaroğlu'ndan Mansur Yavaş açıklaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Mansur Başkanın başkanlığında yine yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan Mansur Yavaş açıklaması
Kılıçdaroğlu'ndan Mansur Yavaş açıklaması
GİRİŞ 28.10.2023 21:54 GÜNCELLEME 28.10.2023 21:54
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Yenimahalle Belediyesi tarafından düzenlenen 100. Yıl Park’ı açılış törenine katıldı.

Törende konuşan Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet’in 100. yılının önemli olduğunu vurgulayarak, “Önemi sadece 100 yıl olmasından kaynaklanmıyor çünkü Kurtuluş Savaşını verip, Cumhuriyeti kurduktan sonra bütün mazlum milletlere örnek olduk. Biz Kurtuluş Savaşını verdikten sonra işgal altında olan pek çok ülke, onlar da milli kurtuluş savaşını verdiler ve bizi örnek aldılar. Biz Cumhuriyeti kurduk, onlar da Cumhuriyeti inşaa ettiler. Biz demokrasimizi geliştirmeye çalıştık, onlar da demokrasilerini geliştirmeye çalıştılar. Yani Türkiye'nin 100 yıllık tarihinde bütün mazlum milletlere örnek olan bir karakteri vardır” diye konuştu.

Mansur Yavaş’ın adaylık vurgusu

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri hatırlatan Kılıçdaroğlu, “Mansur Başkanın başkanlığında yine yolumuza devam edeceğiz. Yeni belediye başkanlarını kazanmak üzere” ifadesini kullandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 37
  • anadolu... 5 ay önce Şikayet Et
    Hangi yol O.... bütün logarların asfaltlandığı...mikroplu ekmeklerin millete satıldığı....her tarafında rüşvet yolsuzluk iftira taciz tecavüz vatan hainliği kokan taşan ve senin örnek olarak iftira atıp yalancılıktan tazminatlar ödediğin yol mu...? siz alyınız toplanın ve İsrail'e yerleşin sonunuz onlarla aynıdır yabancılık çekmeziniz....inancınızda onlara uyar farkınız yok...
    Cevapla
  • Emre Karadavut 5 ay önce Şikayet Et
    Mansur'un tek atım barutu vardı onu da kullanamadı Ankara'ya sıfır hizmetle beş senemiz heba oldu. Şimdi ne yüzle hangi hizmetle oy isteyecek???
    Cevapla
  • VAN LI 5 ay önce Şikayet Et
    deyirmeni kayıp etmişler şak şak ın peşine düşmüşler
    Cevapla
  • korkmaz 5 ay önce Şikayet Et
    mansur yavaş seni 4000 kişilik anfa güvenlik yıkacak buraya yazıyorum
    Cevapla
  • mesut 5 ay önce Şikayet Et
    Halk akp ye kızgın,oy kaybı çok olacaktır.Zaten mansur yavaşın kazandığı zamanda halk kızgın oy verdi..Derhal murat kurum aday gösterilmeli ve halkın gönlü alınmalıki yavaştan kurtulalım.Hiçbir çalışmasını göremiyoruz ankarada.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!
Çin’de felaketi! Guangzhou eyaleti savaş alanına döndü! Halka peş peşe uyarı