Akşener'den DEM Parti'ye sert tepki: Siz namertsiniz!

İYİ Parti lideri Akşener, "Ses demli kafalardan geldi. Benim için şereftir. Ama beni suçlayan, bizleri suçlayanların; namertler şebekesi olan PKK'nın yaptığı namertlikleri suçlamadığını biliyoruz." diyerek DEM Parti'ye tepki gösterdi.

GİRİŞ 19.01.2024 21:14 GÜNCELLEME 20.01.2024 11:04
Bu Habere 221 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Samsun'da düzenlenen teşkilat buluşmasına katıldı.

Sivas'ta yaptığı konuşma sonrası gelen tepkilere değinen Akşener, "Ses demli kafalardan geldi. Benim için şereftir. Ama beni suçlayan, bizleri suçlayanların; namertler şebekesi olan PKK'nın yaptığı namertlikleri suçlamadığını biliyoruz." şeklinde konuştu.

"BEBEK KATİLİNİ MECLİS KÜRSÜSÜNDE ÖVDÜNÜZ!"

"Siz namertsiniz namert" diyen Akşener, "Romantik romantik konuşanlar; Naz bebeği öldürttünüz, Fırat Çakıroğlu'nu, Yasin Börü'yü, Eren Bülbül'ü, Fethi Sekin'i, Aybüke öğretmeni şehit ettiniz. Ve pişmanlık duymadınız. Geldiniz o emri veren bebek katilini Meclis kürsüsünde övdünüz. 'Ne yapıyorsunuz ulan' diyen olmadı. Ama ben diyeceğim. Çünkü bu ülkede bebek katinin ve onun namert şebekesinin övüldüğü bir TBMM olamaz." ifadesini kullandı.

"BU NAMERTLER BUNDAN YÜZ ALIYOR"

Akşener şöyle devam etti:

"Bunun anlamı ne biliyor musunuz? Aynı 1919'daki İngiliz himayesi, Amerikan mandacılığı. Bu iğrenç dilin karşısında demokrasi diyerek bazıları kalbini karartıyor ya; bu namertler bundan yüz alıyor ya. Bunun sebebi ne biliyor musunuz? Bütün Kürtlerin temsilcisi PKK'ymış, onun uzantısı DEM'miş gibi bir algının yaratılmasıdır. Kürtleri maraba gören bu namertlerin karşısında seçim kazanmak için iki büklüm durmaktır. İşte manda budur, himaye budur. Biz bunu reddediyoruz."

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı için İmren Nilay Tüfekçi'nin adaylığını ilan eden Akşener, seçim koordinasyon merkezini de ziyaret etti.

 

KAYNAK: HABER7
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 221
  • yyyyy 3 ay önce Şikayet Et
    bu bayan bir oyana bir buyana
    Cevapla
  • bülent 3 ay önce Şikayet Et
    genel seçimde cumhur iltifanı yıkmak için hepsi birleşmişdi sadece tek amaçları tayip gitsin ülkeye ne olursa olsun gibi allah yüzümüze bakdıki cumhur iltifakı kazandı ülke kaosdan kurtuldu içimizdeki hain ve nankörlerle dış güçler birleşerek ulke karanlığığa gömülürdü allah yardım etti vesselâm
    Cevapla
  • kartal 3 ay önce Şikayet Et
    Ankara istanbulda pkkçhp ile aynı yolda kol kola yürürken aklın nerdeydi meral hanım
    Cevapla
  • Ahmet Rifat 3 ay önce Şikayet Et
    6+1 deyken düşünecektin onu, hadi oradan
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    onlarla kahvaltı yapmak istiyordun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tayvan'dan son dakika Çin duyurusu! Savunma bölgesi ilan edildi: 22 askeri araç...
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı