İYİ Parti lideri Meral Akşener: İspatlarsanız politikayı bırakırım

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kendisinin ve 1. derece akrabalarının hiçbir şekilde herhangi bir belediye ile çıkar ilişkisi olmadığını belirterek, "İspatlarsanız politikayı bırakırım. Şantajın dışında olabilmek çok önemli" dedi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener: İspatlarsanız politikayı bırakırım
İYİ Parti lideri Meral Akşener: İspatlarsanız politikayı bırakırım
GİRİŞ 15.02.2024 20:40 GÜNCELLEME 15.02.2024 21:14
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine sayılı günler kalırken, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin adaylarının tanıtımı için Aydın’a geldi.

Akşener, Aydın Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, belediye başkan adaylarının seçilmeleri halinde, bütçelerini millet için kullanacaklarını vurguladı.

AKŞENER YENİ CEPHE AÇTI

İYİ Parti lideri, siyasette şantajın dışında olabilmenin çok önemli olduğuna dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

"Bu seçim şımarıklığın, her şartta bu insanları parmağımın ucunda oynatırım diyenleri durdurabileceğiniz bir seçim. Ailemden, birinci derece yakınım olan herhangi bir şahsın, her hangi bir belediye ile iş ya da para ilişkisini ispatlayan olursa politikaya bırakırım.

Erdoğan veya belediyeleri, bakanlarıyla da ailemin herhangi bir ferdinin ahbaplığı var ise ortaya koysunlar.

Şantajın dışında olabilmek çok önemli bir işmiş. Benim ailemin ne Ankara anlaşmasıyla ne başka bir anlaşmayla ne de Amerika’da Avrupa’da şirketi yok. Benim yok. Beni kim tehdit edebilir."

KAYNAK: AA, İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • sddddss 2 ay önce Şikayet Et
    bunu söyleyen kaçıncı kişisin billmem ama diğerleride sözünü tutmadı
    Cevapla
  • cocuk 2 ay önce Şikayet Et
    hep ayni edebiyat ispatlarsan hala ispatlanmadimi bu 1o yildir ;)
    Cevapla
  • osmanoğlu2023 2 ay önce Şikayet Et
    Meral hanım chp nin 5'inci eyaleti! Cumhur ittifakından koparacağı her oy! Ülkenin çöküşüne zemin hazırlayacak! Abdülhamit dizisini keşke yayınlamasaydınız şifreler diziyle beraber çözüldü ve muhalefet politikasını bu minvalde yürütüyor malesef! hain çok ülkede...
    Cevapla
  • RTEEBU 2 ay önce Şikayet Et
    Ağzınızdan kulaklarınızın duymayacağı sözünüzü tutamayacağınız sözler sarf etmeyin... Geçmişiniz sözünü tutmadığınız sözlerle dolu.
    Cevapla
  • Buda geçer yahu 2 ay önce Şikayet Et
    Ele demeseydin be abla
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı