Cevdet Yılmaz'dan 28 Şubat mesajı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, "Cumhurbaşkanı'mızın dirayetli duruşu sayesinde son 22 yılda ortadan kaldırılmış, halkımızın demokrasiye olan inancı ve bu yoldaki kararlılığı sağlamlaştırılmıştır" dedi.

Cevdet Yılmaz'dan 28 Şubat mesajı
Cevdet Yılmaz'dan 28 Şubat mesajı
GİRİŞ 28.02.2024 15:17 GÜNCELLEME 28.02.2024 15:17
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Başı ve sonu ne olursa olsun, önünde ve gerisinde kim durursa dursun bu millet hiçbir darbeye, darbeciye ve vesayete asla göz açtırmayacak, demokrasiye ve milli iradeye olan inancından asla taviz vermeyecektir." ifadesini kullandı.

Yılmaz, 28 Şubat "postmodern darbesi"nin 27'nci yılı dolayısıyla sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

28 Şubat 1997'de, milletin iradesine ve inancına el konulduğunu, halkın kararı ve tercihlerinin gasp edildiğini, insan hakları ve demokrasinin rafa kaldırıldığını vurgulayan Yılmaz, şunları kaydetti:

"Darbeci ve vesayetçi zihniyetin dış odaklarla müşterek bir şekilde ilmek ilmek işlediği bu karanlık süreç ne yazık ki ülkemiz demokrasisi ve milli irade için adeta kara bir leke olarak hafızalarda yer edinmiştir. 'Bin yıl sürecek' dedikleri milli iradeye karşı yürütülen uygulamalar, Cumhurbaşkanı'mızın dirayetli duruşu sayesinde son 22 yılda ortadan kaldırılmış, halkımızın demokrasiye olan inancı ve bu yoldaki kararlılığı sağlamlaştırılmıştır. Başı ve sonu ne olursa olsun, önünde ve gerisinde kim durursa dursun bu millet hiçbir darbeye, darbeciye ve vesayete asla göz açtırmayacak, demokrasiye ve milli iradeye olan inancından asla taviz vermeyecektir. İnsan haklarına, demokrasiye ve millet egemenliğine yapılan bu saldırıyı asla unutmayacak ve unutturmayacağız."

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Can Vatan 1 ay önce Şikayet Et
    Vatan hainlerine göz açtırılmayacak, fetönün pkk nın hainleri.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti