CHP'nin Niğde teşkilatında istifa depremi

CHP Niğde İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Yaşar, yaşadıkları haksızlıklar nedeniyle CHP İl Kadın Kolları Başkanlığından yönetimiyle birlikte istifa ettiğini duyurdu.

CHP'nin Niğde teşkilatında istifa depremi
CHP'nin Niğde teşkilatında istifa depremi
GİRİŞ 07.05.2024 23:32 GÜNCELLEME 07.05.2024 23:35
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Fatma Yaşar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Değerli Niğdeliler, kıymetli partililerim, sayın basın mensupları, yaşadığım haksızlıklar nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi Niğde İl Kadın Kolları Başkanlığından bugünden itibaren istifa etmiş bulunmaktayım. Benimle birlikte bu yolu yürüyen kadın kolları yönetiminde yer alan değerli arkadaşlarım da istifa etmiştir. Herkese emeklerinden dolayı teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde CHP Niğde Gençlik Kolları Başkanı Orpen Nergiz de haksızlığa uğradığını belirterek, görevden alındığını açıklamıştı.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 27
  • Elaziz 1 hafta önce Şikayet Et
    İstifa edersiniz lâkin chp'ye kul köle olmaya devam edersiniz.
    Cevapla
  • Kul insan 1 hafta önce Şikayet Et
    İnsanlar sadece Rabbimiz Allah cc için yaşar, yaşamalı. İnglizler'in Türkiye temsilcisi cumhuriyet halk partisi her kılığa girerek İslam'a Müslümanlara karşı savaştı savaşıyor savaşacak. Türkleri kahramanlık hikayeleri ile ballı laflar ile çıkar menfaat ile kandırıyorlar. Bir örnek,chp yönetiminde bir tane 5 vakit namaz kılan var mı? İslam bizim için her şey, aksi gidişat gidişat değil.
    Cevapla
  • Emre19 1 hafta önce Şikayet Et
    Chp, zihniyeti bozuk bir parti galip gibi gorunsede bilinmezse maglup, ezikttir. Gelecek seçimlerde hezimet yaşarlar kesin. Cunki şu yatağını bulur.
    Cevapla
  • Veli 1 hafta önce Şikayet Et
    Hak ve CHP biraz olmamis
    Cevapla
  • Sosyal Çalışmacı 1 hafta önce Şikayet Et
    Ne komiksiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beş siyasi parti yeni ittifak kurdu
Abdullah Öztürk'ten Başkan Erdoğan'a: Sizi dünya yenemedi ben nasıl yeneyim