Yalancı Bahar 16.bölümü! RK’nın eziyetleri karşısında...

Hint dizilerinin Türkiye’deki ekranı Kanal 7, yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Madhubala Ek Ishq Ek Junoon adlı diziyi Yalancı Bahar dizisi İzle7.com'da tekrar yayınlanmaya başlandı.

Yalancı Bahar 16.bölümü! RK’nın eziyetleri karşısında...
Yalancı Bahar 16.bölümü! RK’nın eziyetleri karşısında...
GİRİŞ 08.04.2017 17:16 GÜNCELLEME 08.04.2017 17:16

Bollywood Yıldızları Vivian Dsena ve Drashti Dhami’nin başrolleri paylaştığı Yalancı Bahar dizisi tüm bölümleriyle tekrar seyirci karşısına çıkıyor. Tutkulu bir aşkın inanılmaz öyküsü Yalancı Bahar 16.bölümü haberimizin detayında

YALANCI BAHAR 16.BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

RK’nın eziyetleri karşısında sessizliğini koruyan Madhubala babasının durumu yüzünden kendisine hizmetçi gibi davranılmasına sessiz kalır. Roma, Trishna’yı arayarak Malik’in durumunun giderek kötüye gittiğini söyleyince evde büyük bir telaş yaşanır. Padmini, de Madhubala’yı arayarak durumu bildirir fakat RK, onun yanından ayrılmasına müsaade etmez. Ancak Bittoo’nun dalgınlığından yararlanan Madhubala bir fırsatını bularak hastaneye gider. Onun yokluğunu fark eden RK da büyük bir kızgınlıkla hastaneye gidince ikili arasında bir tartışma yaşanır. Madhubala’nın kendisini duygusuz olmakla suçlamasının ardından RK çocukluk yıllarına geri dönerek geçmişi ile yüzleşir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tayvan'dan son dakika Çin duyurusu! Savunma bölgesi ilan edildi: 22 askeri araç...
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den