Karşıya geçmek isteyen avukata otomobil çarptı

Çorlu'da meydana gelen trafik kazasında yolun karşısına geçmeye çalışan avukata otomobil çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yola savrulan avukatın vücudunda kırıklar oluştuğu kaydedildi.

Karşıya geçmek isteyen avukata otomobil çarptı
Karşıya geçmek isteyen avukata otomobil çarptı
GİRİŞ 01.12.2012 16:49 GÜNCELLEME 01.12.2012 16:49

Edinilen bilgilere göre, kaza, Çorlu - Tekirdağ yolu Çorlu Belediyesi Nikah Salonu önünde meydana geldi. Belediyeye ait bina önünde bulunan güvenlik görevlilerine şehir merkezine nasıl gidileceğini soran Mithat Özcan7a yolun karşısına geçmek isterken , Çorlu'dan Tekirdağ yönüne gitmekte olan Ferhat Ö. yönetimindeki 59 PL 074 plakalı hususi otomobilin çarptı.

Çarpmanın şiddeti ile asfalta düşen ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluştuğu kaydedilen Mithat Özcan (57) olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri ve Özel Çorlu Şifa Hastanesi ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Özel Çorlu Şifa Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

İstanbul Barosu avukatlarından olan Mithat Özcan'ın Özel Çorlu Şifa Hastanesinde tedavi altına alındığı kazayla ilgili olarak Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri inceleme başlattı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Miçotakis bugün geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan'la tarihi görüşme
İran ABD'ye sinyali verdi! Flaş nükleer açıklaması! İslam alemine çağrı yaptılar