Bahar Kapıda narenciye diyarı Mersin Erdemli'de!

Ekranların enerjik sunucusu Bahar Gelir'in sunduğu Bahar Kapıda, Anadolu'yu baştan başa gezip dolaşmaya devam ediyor. Bambaşka hayatları ekranlara taşıyan Bahar Kapıda ekibi, bu hafta Mersin'in Erdemli ilçesini gezecek.

Bahar Kapıda narenciye diyarı Mersin Erdemli'de!
Bahar Kapıda narenciye diyarı Mersin Erdemli'de!
GİRİŞ 24.11.2023 17:09 GÜNCELLEME 24.11.2023 17:09

Türkiye'nin en doğusundan en batısına, kuzeyinden güneyine her bölgeyi karış karış gezen Bahar Kapıda, hayatın içinden kareleri, yaşanmışlıkları ve ilginç hikayeleri izleyenleriyle paylaşıyor. Bahar kapıda, bu hafta narenciye üretiminin büyük bölümünü üstlenen Mersin Erdemli'den evlere konuk olacak. Limon ağaçlarının mis kokusuyla kendinden geçen Bahar Gelir, limonun tadına baktı, eğlenceli sohbetler gerçekleştirdi. Bir yandan sacda yapılan yöresel lezzetlerin tadına bakan Gelir, bir yandan da bol kahkahalı sohbetlere imza attı.
 
Yaşlı bir çiftle bir araya gelen Bahar Gelir, hayat hikayelerini dinledi. Çiftin samimi sohbeti ise yüzleri güldürdü. Daha sonra yörüklerle açık havada yayık ayranı yapımına eşlik eden Bahar Gelir, ayranın tadına hayran kaldı. Son olarak genç bir çiftin düğün eğlencesine katılan Gelir, bol bol göbek attı, izleyenlerine keyifli dakikalar yaşattı.
 
Anadolu’nun her köşesinden hayata dair kareler ve meraklı sohbetler ‘Bahar Kapıda’ ile her hafta sonu 21.20’de Kanal 7’de…

Busenur Çalık Haber7.com - Yasemin.com
Haber 7 - Busenur Çalık
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti