Trafikte aracı sıkıştırmak isteyen maganda şoku yaşadı: ‘Öyle Mevlana gibi dönersin işte’

Yolda seyir halinde ilerlerken bir aracı sıkıştırmak isteyen minibüs şoförü, feci şekilde kaza yaptı. O anları kaydeden vatandaşın, "Vay geri zekalı, bak işte öyle Mevlana gibi dönersin." sözleri dikkat çekti.

GİRİŞ 17.03.2024 17:22 GÜNCELLEME 17.03.2024 17:29

Otobanda sağ şeritteki aracı sıkıştırmaya çalışan minibüs şoförü, kaza yaptı. Nerede çekildiği bilinmeyen görüntülerde, minibüs şoförünün sağ şeritteki aracı sürekli sıkıştırmaya çalıştığı iddia edildi. 

Üç şeritli yolda orta şeritte giden minibüs şoförü, sağ şeritteki aracı sıkıştırmak isterken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Bariyerlere çarpan minibüs takla atarak savruldu. Kayda alan sürücü o anları, "Yine bir şey yapacak… Vay geri zekalı, bak işte öyle Mevlana gibi dönersin." sözleriyle kaydetti.

 

Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!