Giresun’da doktor, doktoru darbetti! Ortalık savaş alanı gibi

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne muayene için giden bir doktorla, muayene olmak istediği doktor arasında kavga çıktı. Tartışma sonrası ortalık savaş alanına döndü.

Giresun’da doktor, doktoru darbetti! Ortalık savaş alanı gibi
Giresun’da doktor, doktoru darbetti! Ortalık savaş alanı gibi
GİRİŞ 02.05.2024 17:43 GÜNCELLEME 02.05.2024 17:44
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Sağlıkta şiddet bu defa doktorlar arasında gerçekleşti.

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Üroloji'ye muayene için gelen isminin açıklanmasını istemeyen bir doktorla muayene olmak istediği Doktor Uğur Semiz arasında tartışma çıktı.

İki doktor arasında çıkan sözlü tartışma kısa bir süre sonra kavgaya dönerken, doktorlar birbirlerinden şikayetçi oldu.

"SALDIRI HAKKINDA HUKUKİ SÜREÇ BAŞLADI"

Olayla ilgili açıklama yapan Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Fazıl Kulaklı, "Hastanemiz Üroloji Kliniğinde görevli Asistan Doktorumuz Uğur Semiz’e yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Saldırı hakkında hukuki süreç başlamıştır ve bu sürecin yakinen takipçisi olacağız.” dedi.

"GÖREVİ BAŞINDAYKEN DARBEDİLDİ"

Giresun Tabip Odası ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Ana Bilim Dalı Asistan hekimlerinden Dr. Uğur Semiz bugün saat 15.30 sularında görevi başındayken bir hastası tarafından darbedilmiştir. Hekim arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız” açıklamasını yaptı.

"MÜDAFAA HAKKIMI KULLANDIM"

İsmini açıklamak istemeyen doktor ise “Bir hekim olarak tedavi almaya gittim. En doğal hakkım olan sağlık hakkımdan mağdur bırakıldım. Mobing tehdit ve saldırıya uğradım ve nefsi müdafaa davranışında bulunarak olay yerinden çıktım ve tüm hukuksal haklarımı kullanacağım” dedi.

 

KAYNAK: İHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 47
  • EV SAHİBİ 2 hafta önce Şikayet Et
    o doktorun o gün yaşadığını biz hastalar her gün yaşıyoruz ama doktor dövmüyoruz yine de
    Cevapla
  • Angaralı 2 hafta önce Şikayet Et
    Kendileri bile kendilerine tahammül edemiyor biz nasıl tahammül edelim
    Cevapla
  • Vatandaş 2 hafta önce Şikayet Et
    Sayın sağlık Bakanı kendi meslektaşına bile tahammül edemeyen bir doktor birde bunu normal vatandaşa ne yaptıklarını düşünün inanın çok sıkıntılı doktorlar var insan kendini zor tutuyor doktorların hastalarına biraz daha kibar ve sıcak davranırsa hiçbir şekilde olay çıkmaz
    Cevapla
  • Samsun 2 hafta önce Şikayet Et
    Bazen ukala doktorlar var kameralardan incelemek lazim bashekimin ve il saglik mudurlugune bagli olmasi lazim hetiki taraf canli kayitta izlemesi gerek hepsi gorevini nizami sekilde yapmiyor ankarada dayisi olanlar var guvleri saglam
    Cevapla
  • Samsun 2 hafta önce Şikayet Et
    Hastayim muayeneye gittim doktora ustelik pisikiyatri siram geldi iceri girdim biseler sordu cevap verdim ardindan soru sordum hastaligim durumunda aniden sert sozlerle bir suru laf soyledi yaninda genc sekreteri bize bakiyor sayin doktorum hata ettiysem ozur dilerim dedim ozru mozru yok konusma diye sert bagirdi bende ona dedimki hasta sensin heralde ben ilac yazayim bari ozaman bakti b
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 İsrail'de sular durulmuyor! Yüz yüze görüşecekler
İsrail'den Türkiye'ye misilleme: Erdoğan'ın görev süresi dolana kadar...