4 adımda Facebook reklamlarından kurtulun!

Son haftalarda Facebook kullanıcıları haberleri olmadan profillerinde yayınlanan reklamlar yüzünden çileden çıktı. Ancak küçük bir işlem sonrası bundan kurtulabilirsiniz..

4 adımda Facebook reklamlarından kurtulun!
4 adımda Facebook reklamlarından kurtulun!
GİRİŞ 29.05.2012 16:24 GÜNCELLEME 30.05.2012 12:00
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Facebook, bizden habersiz profilimizde reklamlar paylaşıyor. Hatta farkında değiliz bizim adımıza arkadaşlarımızın profilinde de paylaşıyor bu reklamları.

Sayfanızdan hesap ayarları bölümüne girerek bu reklamları engelleyebilirsiniz..

(Not: Sadece sizin engellemeniz profilinizde arkadaşlarınızın reklamını engellemez. Ancak sizin adınıza, bir başka arkadaşınızın sayfasında reklamı engeller)

İşte yapacağınız işlem:

Hesap Ayarları > Facebook Reklamları > Üçüncü Şahıs Reklamları Ayarlarını Düzenle > "Hiç Kimse " yaparsanız problem ortadan kalkıyor.

YORUMLAR 2
  • hasangulten 11 yıl önce Şikayet Et
    internet sorunları. internette biljhassa gençleri kandırmaya yönelik daha birçok sorun var. mesala metin 2 adlı bir oyunu bedava diye indirdim,ama bedava dedikleri bu oyunda oyun parası diye birşey çıktı. para verip bunu almassan oyunu oynuyamıyorsun,yine bedava dedikleri bazı şeylerde dowland yüklemesi istiyorlar.bir bakıyorsun faturana ,bedava dedikleri şeyden dowland yüklemesinden faturana 20-30tl yazılmış. bedavalara kanmayın sakın.
    Cevapla
  • Abdullah 11 yıl önce Şikayet Et
    vakit kürtajı. bence milletçe tek adımda facebooktan kurtulsak daha faydalı olur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gize Piramitleri'nin altında bulundu! 'Büyük bir anomali' diyerek duyurdular!
Reisi'nin ölümünde suikast şüphesi! Enkazın etrafındaki gizemli kişi...