Taksim'deki bu kadın kim?

Neredeyse 1. ayını dolduracak olan Gezi Parkı eylemlerinin provokatörleri bir bir deşifre oluyor. En son geçtiğimiz Cumartesi günü Taksim Meydanı'nda gerçekleştirilen eylemde çekilen bir görüntü ise eylemleri yönlendiren yabancı provokatörleri gözler önüne serdi.

GİRİŞ 24.06.2013 14:47 GÜNCELLEME 24.06.2013 15:42
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Gezi Parkı olaylarının perde arkası her geçen gün ortaya çıkan yeni görüntüler ile daha da netleşiyor.

Yaklaşık 1 ay önce Gezi Parkı'nda ''Ağaçlar kesiliyor'' iddiası ile sosyal medya üzerinden organize edilerek başlayan eylemler ülke geneline yayılmış, provokatörlerin ve dış güçlerin de işin içine dahil olması ile birlikte amacından saparak 4 kişi hayatını kaybetmesine çok sayıda kişinin ise çeşitli yerlerinden yaralanmasına sebep olmuştu.

Hükümet yetkilileri ise yaşanan gelişmeler üzerine öncelikle Gezi Parkı temsilcileri ile daha sonra ise eylemciler ve sanatçılar ile bir dizi görüşmeler yaparak Gezi Parkı ile ilgili izlenecek yol haritasını açıklamıştı. Ancak onca adıma rağmen eylemlere devam edilmesi yönünde karar alınması sonrası eylemlerin çıkış noktası olan Gezi Parkı'na müdahale edilmiş ve Taksim Meydanı ile Gezi Parkı eylemcilerden tamamen arındırılmıştı.

Yaşanan gelişmeler sonrası ilk defa eylemcilere geçtiğimiz Cumartesi günü Taksim Meydanı'nda karanfilli anma eylemi için izin verilmişti. Ancak anma etkinliği sonrası eylemcilerin meydandaki yolları ulaşıma kapatması sonrası yapılan anonslara uymayan eylemcilere,  polis müdahale etmek durumunda kalmış ve müdahale sonrası ufak çaplı olaylar çıkmıştı.

İşte bu olaylar sırasında kameralara çok ilginç bir görüntü takıldı. Başta Başbakan Erdoğan'ın ve hükümet yetkililerin çoğu kez dile getirdiği olayların içinde yer alan ''dış güçler'' vurgusu da bu görüntü ile bir kez daha tescillenmiş oldu.

Kimliği henüz tespit edilemeyen yabancı bir kadın müdahale sonrası ara sokaklara kaçan eylemcileri ingilizce talimatlarla yönlendirmeye çalışıyor ve onları direnmeye zorluyor...

İşte o görüntüler;

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 16
  • hasan yılmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    provakatörle dil zorunluluğu getirilmeli. arkadaş hem provakatör ol,hem de arkadaşlarınal ingilizce konuş. kabak ortaya çık olacak iş mi bu.kesinlikle provakatör alımlarında provake edecekleri ülkelerin yabancı dilini bilme zorunluluğu getirilmeli,gerekirse iki dil bilen provakatöre özel dil tazminatı ödensin.sayın editör lütfen yayınlayında herkesin aklı başına gelsin
    Cevapla
  • asil çığlık 10 yıl önce Şikayet Et
    Türk düşmanları. bu yabancı ajanların peşine takılanlara Allah akıl versin Allaha şükür millet bu oyuna gelmedi ve bu anarşistlerede asla pirim vermeyeceği gibi izinde vermeyecek, bu ülkenin savcıları ne iş yapar bu ülkenin istihbaratı yokmu bu ülkemizi karıştıran pis yabancılar Rusyanın ingiliz ajanlarını yakaladığı zaman yaptıklarının ayınısını mitte bunlara yapmalı
    Cevapla
  • Mahmut Ünver 10 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadarda aldanmaya elverisli bir grup bunlar yahu?.. Unutmayin, yilanin basi kücükken ezilir.. isvecte yasayan biri olarak diyorumki, bunlara müdahele etmekte isveci, ABD´yi, ingiltereyi veya fransayi örnek alip artik eylemcilerin günlerini göstermek sart oldu yahu.. Bu ne?. Buradakilere cevap veremez olduk artik.. Unutmayin, yilanin basi kücükken ezilir.
    Cevapla
  • Mahmut Ünver 10 yıl önce Şikayet Et
    ABD, Ingiltere müsade etmezken neden biz?. CNN, BBC gibi kanallara yasak koyup yayin icin müsade etmeyin!.. Bizdeki yalanci medyayada büyük ceza kesin olsun bitsin iste. Isvec (benim yasadigim ulke), ingiltere, ABD cok cok daha sert davranirken eylemcilere, biz neden bu Canim memleketi mahvettiriyoruz?.. YETER ARTIK demenin vakti gelmedimi?. Neden veya kimden korkuyoruz anlamiyorum.
    Cevapla
  • Barbaros Gülcan 10 yıl önce Şikayet Et
    Emniyete, valiliğe ve Başbakanımıza bir teklifim var..... Bu eylemler devam ederse, Çevik kuvveti geri plana çekin.. Standart memuru eylemcilerle hiç karşılaştırmayın. POLİS ( ve gerekirse ) JANDARMA ÖZEL HAREKAT TİMLERİNİ bu çapulcuların karşısına dikin. Bu terörist zihniyetli hainlerden bir tanesi bile orada kalırsa ben hiç bir şey bilmiyorum. Teröristler iman sahibi olmadıkları için Allah korkusu taşımazlar, ama ÖZEL HAREKAT TAN şeytanın Besmel-i şeriften korktuğu gibi korkarlar. Çok gördük zamanında askerken bu örnekleri. Ciddiyim ve teklif ediyorum. Olaylar 2 günde bitmezse bende bir şey bilmediğimi kabul ederim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Personel maaşlarını ödeyemeyen Kuşadası Belediye Başkanı içki ısmarladı
Eşsiz koleksiyon... ABD 90 yıl sonra İran'a iade etti!