ASKERİ BİRLİĞE SALDIRI: 13 ŞEHİT

Acı haber bu kez Şırnak'tan. Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Şırnak bölgesinde görev yapan bir birliğe yapılan saldırıda 13 askerin şehit edildiği duyuruldu.

ASKERİ BİRLİĞE SALDIRI: 13 ŞEHİT
ASKERİ BİRLİĞE SALDIRI: 13 ŞEHİT
GİRİŞ 07.10.2007 20:25 GÜNCELLEME 07.10.2007 20:25
Bu Habere 460 Yorum Yapılmış

Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak bölgesinde görev yapan bir askeri birliğe, terör örgütü tarafından yapılan bir saldırıda 13 askerin şehit edildiğini açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı'nın konuya ilişkin basın açıklamasında, şunlar kaydedildi:

1.    Şırnak bölgesinde görev yapan bir birliğimize, 07 EKİM 2007 tarihinde terör örgütü tarafından yapılan saldırıda, 13 Silahlı Kuvvetler mensubu şehit edilmiştir.

2.    Terör örgütü mensupları, yurt içerisinde operasyon birliklerimizle, yurt dışına kaçış noktalarında ise ateş destek vasıtalarıyla takip edilmektedir.

3.    Terörle mücadele kapsamında yürütülen faaliyetlerde ortaya çıkan bu tablo, mücadele azmimizi ve kararlılığımızı daha da artırmıştır.

      Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

Açıklamada, bölgede operasyonların devam ettiği bildirildi.


İLİŞKİLİ HABERLER

Erdoğan: Mücadelemiz farklı olacak

Başkent Ankara'da sıcak saatler

 Şehitler, Gül'ün ziyaret ettiği birlikte

Erdoğan'dan Büyükanıt'a mesaj

Kozan'da PKK'ya lanet yağdı

Toptan: En sert cevap verilecektir

YORUMLAR 460
  • ayhan günlü 16 yıl önce Şikayet Et
    yorumum . şehitim arkada kalmasın gözün dalgalanacaktır senin bayarağın korunacaktır vatanın ırzın sen rahat uyu tutulacaktır ettiğin yeminler
    Cevapla
  • ayhan günlü 16 yıl önce Şikayet Et
    yorumum !. Allah kederli ailelerine yardım etsin aslan parçası şehitlerimzin haberi öğrendim anda ağladım ama inşallah bu hain saldırıları Allah ın inayetiyle şerefli Türk silahlı kuvvetlirimiz bitirecektir Allah ordumuza yardım etsin
    Cevapla
  • Emre zzz 16 yıl önce Şikayet Et
    Allah\'ım sen büyüksün Ya Rabbim. Saygıdeğer kardeşlerim bu mübarek gecede bu terör belasındfan kurtulmamız için Allah\'a çokça yalvaralım...
    Cevapla
  • mehmet gorkem 16 yıl önce Şikayet Et
    EDITÖRRRRRRRRRRRRRRRRR. EDİTÖR’ÜN NOTU: Sayın yorumcumuz Belirli zamanlarda yoğun yorum trafiği olmaktadır. Bu nedenle yorumlar geç yayınlanmaktadır. Özür dileriz. Eğer yorumunuz hiç yayınlanmamışsa lütfen aşağıdaki linke bakınız.. Haber7 yorumları için genel bir ikaz http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=177965 Selamlar…
    Cevapla
  • Mirza Budarnayev 16 yıl önce Şikayet Et
    Senin uçakların tankların ne işe yarıyor ?. Bizim generallerin her tür imkanı var; Asker dersen asker, silah dersen silah, eğitim süresi 15 ay, füzeler uçaklar hangrlarda bekliyor.. Tutturmuşlar bir kuzey ıraq. Yahu kardşeim askeri niye sürüyorsun ?? Senin 350 ane uçağın yokmu ? Gönder 20 tane birden uçak yerle bir et orayı ? Bizim çocuklarımızı bilinmeyen bir maceraya neden sürükleyeceksiniz ? Mehmedçik kuzey ıraka girerse, binlerce evladımızı kaybedersek sorumluluğu üstlenecekmisiniz ? Yoksa yine kıvırıp hükümete mi keseceksiniz faturayı ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul’da İmamoğlu’nun düzenlediği organizasyona Özgür Özel davet edilmedi
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında gözaltı sayısı arttı