Saldırıların 'mini etek'le ilgisi var mı

Pazartesi gününden beri Mersin Tarsus'ta meydana gelen kezzaplı saldırıların, 'mini etek' giyenlerle alakalı olup olmadığı resmi olarak açıklandı. İşte saldırganın ilk ifadesi

Saldırıların 'mini etek'le ilgisi var mı
Saldırıların 'mini etek'le ilgisi var mı
GİRİŞ 16.02.2008 13:00 GÜNCELLEME 12.04.2021 10:39
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Tarsus Kaymakamı Abdulhamit Erguvan, ilçede yaşanan şırıngayla yakıcı madde atılması olayının mini etekten kaynaklanmadığının ortaya çıktığını söyledi.

Erguvan, "Zanlının ve ailesinin mutaassıp bir hayat tarzı yok. Zanlı da, ilk ifadesinde yaptıklarının mini etekle ilgisinin olmadığını açıklamıştır. Şırıngalı saldırıların mini etekle bir ilgisi yoktur" dedi.

Mersin'in Tarsus ilçesinde şırıngayla yakıcı madde atarak vatandaşlara zarar veren zanlı yakalandı. Evli ve eşi hamile olan zanlı D.K. (28)'nın tekstil işçisi iki genç kıza daha yakıcı madde attıktan sonra mobese kameralarından elde edilen görüntülerle ele geçirildiği belirtildi.

 

Tarsus Kaymakamı Abdulhamit Erguvan, olayın kamuoyunda yer aldığı gibi mini etekten kaynaklanmadığının ortaya çıktığını belirterek, "Zanlının ve ailesinin mutaassıp bir hayat tarzı yok. Zanlı da, ilk ifadesinde yaptıklarının mini etekle ilgisinin olmadığını açıklamıştır. Şırıngalı saldırıların mini etekle bir ilgisi yoktur" dedi.

 

 

Zanlının bugüne kadar 6 kişiye şırıngalı saldırıda bulunduğunu belirten Erguvan, "Zaten bu olayı yaşayan iki kızımız okul üniformalı. Diğer bayanlar da pantolonlu. Alınan ilk intiba kişinin psikolojik problemli olduğu yönünde. Ailenin ve kendisinin de mutaassıp bir hayat tarzı yok. Herhangi olumsuz bir kaydı yok. Bir örgüt bağlantısı yok. Sadece bir fabrikada işçi olarak çalışıyor. Bu olayı psikolojik nedenlerle yaptığını söylüyor. Mobese kameralarına yakalanan zanlının eşgali belliydi. Zanlı, ekiplerin özverili çalışmasıyla Langen bulvarı 4111 sokak girişinde suçta kullanmış olduğu şırıngayla yakalandı" diye konuştu.

 

KONUYLA İLİŞKİLİ HABERLERİMİZ

 
  • Kezzaplı sapığın eşi hamile çıktı
    Mersin'in Tarsus ilçesinde şırıngayla yakıcı madde atarak (sülfirikasit) vatandaşlara zarar verdiği iddiasıyla gözaltına alınan zanlının eşi hamile çıktı.
 
  • Kezzapçı sapık Mersin'de yakalandı
    Mersin'in Tarsus ilçesinde 7 kişinin bacaklarına şırıngayla kezzap sıktığı iddia edilen sapık yakalandı. Mersin'de bütük paniğe sebep olan zanlıdan iki adet şırınga çıktı..
 
  • Tarsus'ta 2 kadına daha asit atıldı
    Tarsus'ta bacağına asit atılan kadın sayısı 5'e çıktı. 3 öğrenciye yapılan saldırıdan sonra 2 ev hanımına da benzer şekilde şırınga ile sülfirik asit atıldı. Asitin özelliği farklı:
 
  • CHP, Erdoğan'a 'Kezzap atma'yı sordu
    CHP Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk, Tarsus'ta kız öğrencilere ve bir hemşireye yakıcı madde atılması olaylarının, son günlerde laiklik konusunda ortaya çıkan gerginlikle bir ilişkisi olup olmadığını sordu.
 
  • Baykal: Başbakan barışı tehdit ediyor
    CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın izlediği politikanın Türkiye'nin siyasi kimliğini, huzurunu ve barışını tehdit ettiğini" öne sürdü.
 
  • Futbolda haftanın programı
    Futbolda Turkcell Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig'e 22. hafta karşılaşmalarıyla devam edilecek. Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, profesyonel liglerde haftanın maçlarının programı şöyle:
 
  • Kezzap tanığı da fiyasko çıktı
    Mersin'in Tarsus İlçesi'nde 2 kız öğrenciye mini etekli oldukları için kezzap atıldığı yolunda çıkan haberlerde görgü tanığı olarak açıklama yapan Eda Özpolat'ın görgü tanığı olmadığı ve G.K'yı kuaförde olay yaşandıktan sonra gördüğü öğrenildi.
 
  • Okulda kezzaplı provokasyon
    Mini etekli oldukları için şırınga ile bacaklarına yanıcı bir madde atıldığı iddia edilen öğrencisi B.S.Y bazı gazetelerde yapılan haberlerin kesinlikle yalan olduğunu söyledi.

 

YORUMLAR 24
  • mehmet duyar 16 yıl önce Şikayet Et
    melihmisin nesin... bir insan ancak bu kadar bakar kör olabilir.Sen ve senin gibiler acaba taktığınız at gözlüklerinizi ne zaman çıkaracaksınız...gerçi at gözlüğünüzü çıkarsanızda ne olacak ki..KALP KÖR OLDUKTAN SONRA GÖZÜN GÖRMESİNDE YARAR YOKTUR..vesselam...
    Cevapla
  • meliherdal 16 yıl önce Şikayet Et
    Saptırmayın. Neden bir tanesi bile Türbanlı bir kıza değil peki.Adam kendini kurtarmak için tabiki mini etekle ilgisi yok diyecek.
    Cevapla
  • osman orhan 16 yıl önce Şikayet Et
    Şırınga Hürriyet\'e saplandı. Mini etekli kızlara saldırı diye tanıtılmıştı. İşte o şırıngalı sapık yakalandı. Zanlı Mobese kameralarına takıldı. Şırıngalı sapığın kadınlara yönelik saldırısını \"minik etekliye kezzap\" diye sunan Doğan medyası zor durumda. Kamuoyunun gündemini meşgul eden zanlı yaklandı. Mini eteği ön plana çıkarmayan Hürriyet ve Milliyet\'in internet siteleri, \"kezzapçı yakalandı\" şeklinde düz başlık atmayı tercih ettiler.
    Cevapla
  • ilker soner 16 yıl önce Şikayet Et
    !!!. ya offf yine doğrular anlaşıldı işte. yine laiklik elden gidemedi insan adama baskı kurar da zorla söyletir
    Cevapla
  • ERSİN EMİR 16 yıl önce Şikayet Et
    haberdeki resim. Eğer doğru ise resimdeki kadının neresi açık allah aşkına arkasındaki adam bile dar kot mont o bicim hiç aşırı dinci birisine benziyormu bu zaatı muhterem açın gözlerinizi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam
Demirkubbe'den eksiği yok diyerek açıkladı: işte Türkiye'nin Gökkubbesi!