İşte atın penisini kesen parti!

CHP'li il başkanının 'Denizli Belediye-sinin önündeki Atatürk heykelindeki atın penisini AKP'liler kesti' iddiası tartışıyor. AKP iddiaları yalanlarken atın penisini kimin kestiği bulundu.

İşte atın penisini kesen parti!
İşte atın penisini kesen parti!
GİRİŞ 09.03.2008 16:20 GÜNCELLEME 09.03.2008 16:20
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

ERSİN ÇELİK'in özel haberi

Türkiye, Denizli CHP İl Başkanı Ali Kavak’ın ‘Denizli Belediye binasının önündeki Atatürk anıtındaki atın cinsel organının AKP'lilerce koparıldığına’ ilişkin iddiasını tartışıyor.

AK Parti’li belediye başkanı Nihat Zeybekçi ve atın heykelini yapan Mimar Sinan Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Tamer Başoğlu iddiaları yalanlarken, CHP İl Başkanı atın cinsel organının AK Partililer tarafından 'hunharca' kesildiğinde ısrarlı.

Dün bu konuyu CHP İl Binasının önünde düzenlediği basın toplantısı ile kamuoyuna aktaran Kavak, heykeltıraş Prof. Dr. Tamer Başoğlu’na yaptırılan ve 1981 yılında Denizli Belediyesi'nin önüne dikilen heykelin yeni çekilen fotoğraflarını gazetecilere dağıtarak, atın cinsel organının önceki ilk hali ile sonraki hali arasındaki farklılığı gösterdi.

PEKİ GERÇEKTE NE OLDU?

'Türban ile atın penisini' aynı cümle içinde kullanarak AKP’nin sanat düşmanlığı yaptığını söyleyen Kavak, “Kafaları türbanla örten anlayış, şimdi de sanata saldırmaya başladı. Sanatın mahremi namahremi olmaz. AKP’li belediye, Atatürk anıtındaki atın cinsel uzvunu koparıp, boyamış. Kendilerini sanata yaptıkları saldırıdan ötürü kınıyoruz. Atatürk’ün atının cinsel uzvu yakın zaman önce vardı. AKP’lilerin kopardığını ya da koparttıklarını düşünüyoruz” diye açıklamada bulunurken, Cafesiyaset.com olarak olayı derinlemesine incelediğimizde atın cinsel organının AK Partililer tarafından değil de çok eskilerde Adalet Partililer tarafından kesildiğini tespit ettik.

Hem de video kaydı bile var!

AK Parti’li Denizli Belediye Başkanı'nın, “Böyle muhalefet olmaz. Buna dense dense kepazelik denir” deyip, çok utandığını belirterek gazetecilerden böyle bir haberi yapmamasını rica etmesine rağmen olayın üstüne giderek gerçekleri göz önüne seriyoruz…

ATIN PENİSİ DEMİREL İÇİN KESİLDİ

12 Eylül döneminden önce, Adalet Partisi Genel Başkanı ve Başbakan olan Süleyman Demirel’in kasabaya yapacağı ziyaret öncesi, son provaları yapan ilçe başkanı ve kurmayları, Demirel’i nasıl karşılayacaklarını çalışırlar.

Yeni açılan Adalet Partisi İlçe Binası’nın da açılışını yapacak olan Demirel’in partililere soracağı soruları ve verecekleri cevabı, kurmaylarına öğreten İlçe Başkanı, Demirel’in yerine geçer…

KIRAT’A SÜNNET OPERASYONU

Elinde fötr şapkası makamında yardımcılarını sınarken, masasında duran kırat heykeline takılır. Yıllardır masasında olan heykelde gözüne çarpan ayrıntı, atın penisidir…

Başkan çok şaşkındır. İlk talimatı ata don giydirilmesidir. Bu şekilde Başbakan’a karşı çok ayıp olacağını düşünür. Sonra yardımcılarının da kararıyla atını cinsel organının törpülenerek küçültülmesine karar verilir ve büyük bir sorun bu şekilde ortadan kaldırılmış olur.

Peki bu olay gerçek mi? Bu sahnenin aynen yaşandığı gerçek. Yılmaz Erdoğan’ın kült filmlerinden 12 Eylül dönemine dikkat çeken Vizontele Tuba’da geçiyor bu sahne. Düne damgasını vuran, muhalefet ile iktidar arasındaki penis kavgasının, siyasetimizi düşürdüğü seviyeye dikkat çekmek için filmde geçen bu sahneyi bulup çıkardık.

İşte filmdeki o sahne:








www.cafesiyaset.com








KONUYLA İLİŞKİLİ HABER


CHP'den AKP'ye inanılmaz suçlama
Denizli Belediye binası önündeki Atatürk heykelinde atın cinsel uzvunu AK Partililerin kopardığını iddia eden CHP il başkanının iddiasını duyunca 'Pes artık' diyeceksiniz.

YORUMLAR 37
  • Aslının Nesli 16 yıl önce Şikayet Et
    Armudun Sapı Üzümün Çöpü Atın Penisi. Yahu sizin başka işiniz yok mu Denizli\'li CHP yöneticileri? :) Bence parti teşkilatınıza bir at yaptırmalı ve malum uzvunu en ihtişamlı şekilde sergilemesiniz. Bize eğlence çıktı ne güzel :) Bize bu tarz kozları verip bayağılınızı belli ettiğiniz için sizlere teşekkürler!
    Cevapla
  • Misafir misafir 16 yıl önce Şikayet Et
    bu haberi okurken cok eglendim. bu CHP artik atin seyinden meded ummaya basladi onla laikligi korumaya calisiyorlar. cok güldüm okurken allah bu CHPye akil fikir versin AMIN.
    Cevapla
  • TÜRK OĞLU 16 yıl önce Şikayet Et
    bence. bence AT dişi
    Cevapla
  • Cengiz DEĞİRMENCİOĞLU 16 yıl önce Şikayet Et
    İYİKİ KENDİSİNDE HASAR YOK. İyiki Vatandaşlar Ali Kavak adlı zatı çağdışı zihniyeti nedeniyle orada tarihi eser olarak algılayıpta atın akibetine uğratmamışlar.
    Cevapla
  • FAZLIMALAK 16 yıl önce Şikayet Et
    chp zihniyeti ve çöküşü. Chp liler artık ülke gündeminden uzaklaşmış bakın nelerle ugraşıyorlar, Halkımız artık biliyorki Chp milletimizin ahlak değerleriyle oynuyor bunlarlamı çağdaşlaşmışlar kadınlar bundan 14 asır önce köle olarak masalarda erkeklerin şehvetlerine hizmet ederken islam dini ile ailede ki yerini almış ve annelik gibi onurlu yere gelmiştir aileyi parçalamaya çalışan chp ve onun destekçisi yabancı uşakları kimler olduğunu halkımız biliyor. Chp liler o heykelin penisini çocuklarına nasıl izah ediyorlar acaba.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Portekizli siyasetçiden Türklere hakaret
Dünyaca ünlü üniversiteden İsrail kararı! Tüm dünyaya duyurup feshettiler