Son anket: AK Parti yüzde 59

Yapılan son ankete göre Türk halkının yüzde 59'u bu pazar seçim olsa oyunu kapatılması istenen AK Parti'ye vereceğini söylüyor..

Son anket: AK Parti yüzde 59
Son anket: AK Parti yüzde 59
GİRİŞ 15.03.2008 06:43 GÜNCELLEME 15.03.2008 06:43
Bu Habere 202 Yorum Yapılmış

star gazetesinin 5-6 Mart tarihlerinde yaptırdığı ankete göre Türk seçmeninin yüzde 59'u bu pazar seçim olsa hakkında kapatma davası açılan AK Parti'ye oy vereceğini söylüyor.

Türkiye'nin saygın sosyalbilimcilerinden Prof. Mümtaz'er Türköne, Doç Ferhat Kentel ve Doç. Ahmet Demirel yönetiminde Veritas'ın 33 ilde 4524 kişiyle yüz yüze görüştü. Ankete katılanların yüzde 59'u 'Bu pazar seçim olsa AK Parti'yi desteklerim' dedi.

Veritas'ın sonuçlarına göre 22 Temmuz seçimlerindeki yüzde 47'lik oy alan AK Parti 6 ayda oy oranını 12 puan artırmış oldu. Bu dönemde AK Parti'nin kapatılmasını isteyen CHP 6 puanlık bir kayıpla oy oranını yüzde 13'ü düşürdü.

(Star)

YORUMLAR 202
  • TÜRK OĞLU 16 yıl önce Şikayet Et
    bu taraflı gazeteden. star gazetesinin yaptıgı anketden ne hayır gelir bu taraflı gazeteden
    Cevapla
  • barbaros pusat 16 yıl önce Şikayet Et
    yavuz kayaalp. zırvalamışsın kardeşim.akp=İslam mı ki akp\'ye saldırı İslama saldırı olsun.ekonomiyi dibe vurduran,direk-dolaylı vergilerle hakın kanını emen bir iktidara sırf görüntüleri Müslüman diye tahammül etmek zorundamıyız.barit bir örnek,Sabit telefon faturam 35-40 ytl arası geliyor.10,68 ytl sabit ücret.8 ytl görüşme ücreti,geri kalanı abuk-subuk vergi.hayatın geri kalanında daha neler var neler.\"ister ye, istemezsen biz yediririz\" diyor unakıtan isimli güdük necmi.güdük ve maksimum tehlikeli biri bu unakıtan.
    Cevapla
  • barbaros pusat 16 yıl önce Şikayet Et
    ekonomik facia 2. birde, şerrinden emin olduğunuz birileri başka birilerini destekliyorsa ki,ABD,AB,bugüne kadar Tüsiad,Doğan grubu hepsi destekliyordu hükümeti, o zaman düşünmek lazımdı.ve geçen seçimde akp ye oy vermedim.Abdullah Gül\'ün C.Başkanlığı meselesini bile akp nin ince oyunu olarak gördüm.Çünkü, aylar önce uyarılar yapılmasına rağmen akp yönetimi gerekli tedbirleri almamış ve maduru oynamıştı yine.şimdi de senaryo aynı.Akp ye taze kan vermek.çünkü son emeklilik yasası ile halk desteği azaldı ve bu kriz patlatıldı
    Cevapla
  • barbaros pusat 16 yıl önce Şikayet Et
    ekonomik facia 1. AKP ilk kurulduğu gün çok heyecanlamış,samimiyetlerinden zerre kadar şüphe etmemiş ve bu ülkenin kurtuluşuna vesile olacaklarını ümit ederek oyumu vermiştim.İktidarlarının ilk 2 yılında ekonomi politikalarını ve dürüstlüklerini sorguladım.bir ülkenin borcu sürekli artarken, en çok özelleştime adı verilen peşkeşler bu hükümet döneminde gerşekleşip rakamların diliyle herşey iyi giderken toplumun genelinin bu iyimser tablodan haberinin olmaması garip geliyordu.Ekonominin dibe vurmak üzere olduğu görebiliyordum
    Cevapla
  • Recep Demir 16 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye cumhuriyetini rezil etin. ben bir türk vatandaşı olarak ak parti kapatma davası açan sayın savcıma ben bir osmanlı torunu olarak bayragım için vatanım için miletim için canımı vermeye hazırım darbe mi istiyorsunuz yetmedimi bunca yıldır halkı mileti soyup sogana çevirdiniz sayın başbakanımız az adama çevirdi çalışmalar yapdı tabi bazı kişive kişilerin gelirleri azaldı işnsanların cebinden alıp kendi ceplerine koydukları paralar azalınca sıkışdılar sizlere sonsözüm ben 26 yaşında biriyim savaş istiyorsanız canımı vermeye hazırımmmmm
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Personel maaşlarını ödeyemeyen Kuşadası Belediye Başkanı içki ısmarladı
Para etmiyor diyerek şeftalileri boş araziye döktüler