CHP'de Sarıgül mü Tekin mi toplantısı

CHP, İBB adayını belirlemek üzere olağan üstü toplanıyor.

CHP'de Sarıgül mü Tekin mi toplantısı
CHP'de Sarıgül mü Tekin mi toplantısı
GİRİŞ 07.10.2013 17:37 GÜNCELLEME 07.10.2013 18:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İBB adaylığının kendi içinde sert bir yarışla geçeceği ortaya çıkan CHP'de olağanüstü grup toplantısı düzenleniyor. toplantıda Sarıgül'ün adaylığı, Gürsel Tekin'in aday olmasının değerlendirileceği ve bir karar verileceği belirtiliyor.

Yenişafak.com.tr'den Yunus Göksu'nun haberine göre aday adaylığı süreci ve özellikle İBB adaylığı için Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in yarışı CHP'de ipleri gerdi. Halen İstanbul adaylığı için kesin kararını vermeyen CHP'de Sarıgül'ün meydan çalışmaları parti içinde bazı kesimlerde huzursuzluklara sebep oldu. "Çare Sarıgül" sloganıyla meydanlarda mitingler yapan Sarıgül'e Gürsel Tekin, "İstanbul çaresiz değil" sloganıyla seçim startını verdiği Tuzla'dan göndermede bulundu.

CHP tavrını belli etmeli

Gürsel Tekin'in aday adaylığını ilan etmesinin ardından açıklama yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu "Çok gecikmeden CHP'nin artık bu konudaki tavrını, durumunu netleştirmesi lazım. İstanbul bakımından görünen köy kılavuz istemez. Arkadaşlar adaylıklarını açıklayabilir. Ama İstanbul'da ne yapılması gerektiği çok açık" dedi.

Parti grubu olağan üstü toplanıyor

Her salı yapılan grup toplantısının haricinde CHP, 10 ekim Cuma günü kapalı bir grup toplantısı yapacak. CHP'nin olağanüstü toplantısında Sarıgül'ün adaylığı, Gürsel Tekin'in aday olmasının değerlendirileceği ve bir karar verileceği belirtiliyor.

Partinin idare kadrosu ve milletvekillerinin katılacağı toplantı parti genel merkezinde yapılacak.

KAYNAK: YENİŞAFAK.COM.TR
YORUMLAR 1
  • Kriminal 10 yıl önce Şikayet Et
    :) :) :) :) :) :) :) :) :) :). Aydın Doğanla Rahmi Koçta sizi görecek mi? :) :) :)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MSB açıkladı: İran, Türkiye'den talep etti! Akıncı İHA görevlendirildi
Beş siyasi parti yeni ittifak kurdu