Kuzey Yıldızı bu akşam var mı (Show TV - Yayın Akışı) Yeni bölümde hangi sürprizler yaşanacak?

Buzları eritebilmek arzusuyla canını hiçe sayan Kuzey’in ölümün eşiğinden kıl payı döndüğü Kuzey Yıldızı son bölümde Yıldız istemeyerek dahi olsa başına gelen felaketin sorumlusu olduğu için başını taşlara vurdu. Kuzey Yıldızı son bölümde yaşadığı talihsiz olayı tam da istediği gibi bir fırsat haline dönüşeceğini zanneden Kuzey gafil avlanırken yeni planı işin rengini değiştirdi. Kuzey Yıldızı 27.bölüm fragmanı çıktı

GİRİŞ 04.04.2020 18:04 GÜNCELLEME 04.04.2020 18:04
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Her bölümü ayrı bir heyecana sahne olan ve kahkaha tufanı estirerek Cumartesi akşamları tutkunlarına keyifli ve eğlenceli dakikalar yaşatan Kuzey Yıldızı 26.son bölümde; İnadından hiçbir koşulda taviz vermeyen Yıldız’ın sevdiği adamla arasına mesafe koymak isterken nasıl olduğunu bile anlamadan onu ölümle burun buruna getirmesi damgasını vurdu. Kuzey Yıldızı son bölümde; Son anda büyük tehlikenin kıyısından dönen Kuzey, içerisinde bulunduğu durumdan faydalanarak barışma yolundaki engellerin kalktığını düşünse de Yıldız’ın koşullar ne olursa olsun geri adım atmaya hiç niyeti yoktur.

 

 

Çukur projesi haftaya Pazartesi var mı (Show TV) Yeni bölümü ne zaman ekrandaki yerini alacak?

Asla pes etmeden ve usanmak nedir bilmeden gösterdiği uğraşları her defasında ters tepen Kuzey, Nahide’nin olaya el atıp aklına girmesiyle beraber hazırladığı ezber bozan affettirme planıyla sevdiği kadını ters köşeye yatırmasının ardından Kuzey Yıldızı 27.bölüm fragmanı bekleniyor. Yokluğunda Yıldız’ın hasretine daha fazla dayanamayıp kendisine geri dönmesini amaçlayan Kuzey’in kimseye haber vermeksizin kayıplara karışırken, Yıldız’ın peşine düşüp her yerde izini sürmesinin ekrana taşındığı Kuzey Yıldızı 27.bölüm fragmanı nefes kesen gelişmeleriyle dizi severleri ağırladı.

 

 

Doğduğun Ev Kaderindir neden yok & Net başlangıç tarihi açıklandı mı: Haftaya TV8'de olacak mı?

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 27.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yönetmenliğini Ersoy Güler’in üstlendiği Süreç Film imzasıyla her Cumartesi akşamı Show TV ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçen Kuzey Yıldızı İlk Aşk 27.bölüm fragmanı yayınlandı.

Sefirin Kızı 16.bölüm fragmanı? Buruk bir veda! Zamansız ayrılık akıllarda soru işareti bıraktı

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 27.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK? 

Oyuncu kadrosunu; Aslıhan Güner, İsmail Demirci, Cezmi Baskın, Ferda Kaynar, Hüseyin Soysalan, Toygan Avanoğlu, Uğur Demirpehlivan, Aslıhan Kapanşahin, Berfin Nilsu Aktaş, Gizem Güneş, Yasemin Hadivent, Zeynep Kankonde, Özgün Karaman, Merve Şen ve Ecem Çalhan gibi başarılı isimlerin oluşturduğu Kuzey Yıldızı İlk Aşk 27.bölüm 4 Nisan Cumartesi tarihinde saat 20:00'da izleyicisinin karşısına geçecek.

YORUMLAR 18
  • Sude 3 yıl önce Şikayet Et
    Nolur kuzey yıldızını yayınlasınlar ya da ilk bölümlerini yayınlasınlar
    Cevapla
  • Berat 3 yıl önce Şikayet Et
    Haklısın
    Cevapla
  • Elifsu Melek 3 yıl önce Şikayet Et
    Güzel böyle haberin gelmesini daha da bekliyorum
    Cevapla
  • Yok 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence de öyle Derin su diğer diziler çok gerçekten uzak tabi bu dizide öylede diğerleri çok romantizm sanki bu amerikan filmi gibi ama bu dizinin Türk yapımı olduğu belli
    Cevapla
  • Derinsu 3 yıl önce Şikayet Et
    Harika ve çok komik bir dizi . Gereksiz saçmalıkları izletip kötü örnek olacak bir dizi değil. Oynayan bütün usta oyuncuların emeğine sağlık. . Hepsi bir birbirinden başarılı. Allah yolunuz açık etsin.
    Cevapla
  • Nooooooo 3 yıl önce Şikayet Et
    KUZEY yıldızı neden 28 mart tarihinde yayınlanmadı??
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...
Çanakkale Savaşında neler yaşandı?