Ordu'nun gönülleri fetheden kadın adayı

Partilerin Ordu’da seçilebilecek yerde tek kadın adayı olan AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Av. Ayşe Nilgün Tomakin, büyük ilgi görüyor.

Ordu'nun gönülleri fetheden kadın adayı
Ordu'nun gönülleri fetheden kadın adayı
GİRİŞ 21.05.2015 12:32 GÜNCELLEME 21.05.2015 12:32

Seçim gezileri çerçevesinde ilçelerde, mahallelerde gittiği her yerde büyük bir coşku ve sevgi ile karşılanan Tomakin, adeta gönülleri fethetmiş durumda.

Ordu’nun 19 ilçesinin adayı olarak yola çıktığını söyleyen Tomakin, “7 Haziran seçimlerinden sonra, Ordu’nun 19 ilçesinde bulunan Sivil Toplum Kuruluşları, Belediye Başkanları, Kanaat önderleri ile istişareler yaparak Ordu’yu 2023’e, 2071’e hazırlayacağız” dedi.

“BU GÖNÜL İŞİDİR”

Vatandaşın bir beklenti içerisinde olduğunu ve bu beklentiye cevap verebilmek için var gücüyle çalışacağını söyleyen Tomakin;  “Gittiğim her yerde beni bağrına basan, dualarını esirgemeyen ve destekleyen teşkilat mensuplarımızın, Sivil Toplum Kuruluşlarımızın ve vatandaşlarımızın bir beklenti içerisinde olduklarını görüyorum. Gerçekten bende sizler gibi samimiyim. Bu yola hizmet etmek için, Ordu’yu yaşanılabilir bir kent yapabilmek için çıktım. Bu gönül işidir. Bende bir Anne olarak, bir Abla olarak, gönüllü olarak buradayım” dedi.

“2001 YILINDA, 2002 YILINDA OLDUĞU GİBİ AYNI AZİM VE GAYRETLE ÇALIŞIYORUM”

AK Parti kurulduğu günden beri büyük bir azim ve gayretle partisi için çalıştığını söyleyen Tomakin; “Benim hırslarım yok. AK Parti 2001 yılında kurulduğunda bizim kucağımıza doğmuş bir bebek gibiydi. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, Sayın Başbakanımız Sayın Ahmet Davudoğlu’nun liderliğinde partimizin teşkilatlarından başlayarak bu günlere kadar geldik. Ben 2002 seçimlerinde kucağımda bebeğim ile teşkilat çalışmalarına katıldım. Arkadaşlarım Milletvekili olsun, TBMM’ye gitsin diye, gecemizi gündüzümüze katarak, o zamanın kısıtlı imkanlarına rağmen hiç durmadan yorulmadan çalıştım. Bu gün yine aynı şeyi yapıyorum. İnşallah hep birlikte 2023 hedeflerine ulaşacağız” dedi.

“ELİMDEN NE GELİYORSA YAPACAĞIM”

Hiç kimseye tutamayacağı sözler vermek istemediğini söyleyen Tomakin; “Ben hiç kimseye tutamayacağım sözler vermedim. Vermekte istemiyorum. Yapamayacağım sözleri vermekten Allah’a sığınırım, sizlerinde affına sığınırım. Biz inançlı insanlarız, ben yaşadıklarımızın bir sebebi olduğuna inanıyorum. Rabbim hayırsa yollarımızı açık etsin. Mutlaka bizim göremediğimiz, bize o an kötü geldiği şeylerin arkasında da bir hayır vardır. AK Parti Türkiye’de Dünya’da olduğu gibi Ordu’da da bir çok şeyi başardı. Yapılan hizmet ve yatırımlar hızla devam ediyor. Bende elimden ne geliyorsa, bu şehrim için, ülkem için karınca misali yapmak istiyorum. Ben gerçekten samimiyim, buna inanın, gönülden söylüyorum bunu. Benim iddialarım yok, illa da vekil olayım diye çıkmadım bu yola. Biz halka hizmet için varız. Ben bu işe “Bismillah”diyerek başladım. İnşallah nasip ederde rabbim, TBMM’de olursak. Sorunları masaya yatırarak, çözüm önerilerini tartışarak bir sonuca varabilmek için uğraş göstereceğim. Sayın Başbakan Yardımcımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un önderliğinde, ilimize daha çok yatırım ve hizmetin gelmesi için hep birlikte çalışacağız. Ordu halkının bana teveccüh göstermesi bile bana yetti. Rabbime binlerce şükürler olsun. Çıkmış olduğumuz bu yolda halkımın desteğini bekliyorum. İnşallah hep birlikte Ordu’da 7 haziran’da 5’te 5 yaparak bir kez daha tarih yazacağız” dedi.  

“ORDU GİRESUN HAVALİMANIMIZ AÇILIYOR”

Ordu-Giresun Havaalanımız yarın (bugün) Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, Sayın Başbakan Yardımcımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve diğer devlet büyüklerinin katılımıyla inşallah 22 Mayıs Cuma günü Saat: 14.00’da görkemli bir törenle açılışı yapılacak. Ordu ve Giresunlu vatandaşlarımızdan özellikle bugün bu büyük güne tanıklık etmek için açılış törenine katılmalarını bekliyoruz” dedi. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı