Akşener: Bahçeli'ye 12 dakika dayanabildim

MHP'nin 1 Kasım milletvekili aday listesinde yer almayan MHP Meclis Eski Başkanvekili Meral Akşener, ilk kez konuştu.

Akşener: Bahçeli'ye 12 dakika dayanabildim
Akşener: Bahçeli'ye 12 dakika dayanabildim
GİRİŞ 20.09.2015 15:43 GÜNCELLEME 20.09.2015 19:23
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

MHP'de listeye alınmayan Meral Akşener suskunluğunu bozdu. MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye yüklenen Meral Akşener, 1 Kasım seçimleri sonrası parti içi muhalefete başlayacağı sinyalini de verdi.

''KIZGINIM''

Akşener listede çizik yemesiyle ilgili suskunluğunu yakın çevresine bozdu ve “Kırgın değilim, kızgınım” değerlendirmesi yaptı. Aday listesine konulmadığını İstanbul'da öğrendikten sonra telefonlarını kapatan Akşener, MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye tepki gösterdi.

''12 DAKİKA DAYANABİLDİM''

Sözcü'de yer alan habere göre Akşener yakın çevresine şu değerlendirmeleri yaptı: “Hakkımda o kadar konuştu, konuştu sonra da yemin töreni sırasında Meclis Genel Kurulu'nda yanına çağırdı. 12 dakika yanında oturdum. O kadar dayanabildim sonra kalktım.

''BAHÇELİ BENDEN RAHATSIZDI''

Devlet Bey, çok ön plana çıkmamdan rahatsız oldu. 7 Haziran seçimlerinde beni aday göstermeyeceğini düşündüm, ama aday gösterince şaşırdım. Bu sefer aday yapmaz dedim. O yüzden adaylık başvurumu kendim yapmadım. Danışmanım aracılığı ile başvuruda bulundum.”

''AYAĞINA ÇAĞIRDI''

Meclis'teki yemin töreni sonrası kendisiyle hiç görüşmedim, bir araya gelmedim. Bu süreçte bir aracı vasıtası ile görüşmek için beni Genel Merkez'e ayağına çağırdı gitmedim.

ADAY OLACAK MI?

Adının daha önce MHP'nin Cumhurbaşkanlığı ve TBMM Başkanlığı adaylığı için geçmesi nedeniyle Bahçeli'nin kendisine tavır aldığını öne süren Akşener, “1 Kasım'a kadar evimde gelişmeleri izleyeceğim. 1 Kasım sonrası izleyeceğim yol haritamı çizeceğim” değerlendirmesi yaptı.

YORUMLAR 38
  • ibrahim" 8 yıl önce Şikayet Et
    bahçeli tek başına otursun osmanıyelılerle aç bir parti yanınızdayız meral hanim en azından koltuğa yapışanlardan değilsiniz davamızıda herkesten iyi savunursunuz...her zaman yanınızdayız
    Cevapla
  • yanlis at 8 yıl önce Şikayet Et
    Yanlis at murat getirmedi; ya da baska bir deyisle basacagi dali kor testereyle kesti demek oluyor ki dikis tutmaz yazik keske ak parti saflarinda milliyetci kimligiyle ak parti gokkusaginin bi4 reng
    Cevapla
  • şukru 8 yıl önce Şikayet Et
    ben erkegim dıyenden bın kat erkek .ulkuculeri ancak birleştirır inşallah
    Cevapla
  • hamdiye 8 yıl önce Şikayet Et
    püskevitle çay iç
    Cevapla
  • egoturk 8 yıl önce Şikayet Et
    Çillerin karakutusudur. İyi bir insan olup iyi bir siyasetçi olduğunu düşünmüyorum. Kaset olayında bahçelinin kendisi için yaptığı savunma zaten üstünün çizildiğinin göstergesiydi. Eğer iyi bir siyasetçi olsaydı Türkeşle birlikte bakanlığı kabül eder ve bugün bahçeli olmazdı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!