Erdoğan'dan Kanal 7 Grubu'na övgü dolu sözler

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan 20. yılını dolduran Kanal 7 Medya Grubu'na övgü dolu sözler..

GİRİŞ 28.07.2014 01:25 GÜNCELLEME 28.07.2014 01:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in sunduğu 'İskele Sancak Özel' programında 20 yılını dolduran Kanal 7 Grubu hakkında övgü dolu sözlerle bahsetti.

'EN İYİ BEN BİLİYORUM'

Kanal 7'nin hangi zorluklar içerisinde bugünlere geldiğini bildiğini belirten Erdoğan, ''Kanal 7, 20 yılı geride bıraktı. 20 yıllık mücadelesini ve yaşamını biliyorum. Kanal 7 ve Ülke TV ortak yayınnda bizi izleyenlerle beraber olduk . Kanal 7'nin bu çizgisi görsel medyada bizim için önemli bir çizgiydi. Hangi zorluklar içerisinde bugünlere geldi, bunu yakından bilen birisiyim. Bugüne kadar verdikleri mücadelenin bundan sonra da başarılarla dolu olarak olmasını Allah'tan niyaz ediyorum. Görsel medyanın önemi artık yadsınamaz. Yetişdirdirdikleri kadrolarıyla farklı yerlere ihraç ettiği kadrolarıyla daha geniş yayılma alanında ortaya çıkarmış oldu. Çünkü bir okul olmak çok çok önemli. Sadece kendi bünyesinde daralıp kalmayı ben de doğru bulmuyorum. Onun için yetiştirip farklı yerlere transfer etmek çok çok önemli. ifadelerini kullandı.

Bu sözlerin ardından, Kanal 7 Ankara temsilcisi ve İskele Sancak Programı'nın yapımcısı Mehmet Acet, Başbakan Erdoğan'a teşekkür etti.

YORUMLAR 1
  • ammar yasir 9 yıl önce Şikayet Et
    Başbakaınımızı hiç yanlız bırakmadınız. Allahta sizi yalnız bırakmasın işlh..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler
Türkiye'den bir şehir var! İşte Dünyanın en iyi mimarisine sahip 25 şehri...