Öz oğlunu böyle ölüme terk etti

İstanbul Kartal'da sara hastası oğlu denize düşen anne, panikleyip kaçtı.

GİRİŞ 19.09.2014 18:30 GÜNCELLEME 19.09.2014 20:42
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Oğlunu ölüme terk eden anne, güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Kartal sahilinde balıkçı barınaklarının bulunduğu bölgeden çıkartılan bir erkek cesedi, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekiplerini harekete geçirdi. Cesedin 16 yaşındaki İbrahim E.'ye ait olduğunu belirleyen ekipler, soruşturmada ilginç bir detaya ulaştı.

İbrahim E.'nin annesi Z.E'nin ifadesini alan polis, çevredeki güvenlik kameralarını da didik didik inceledi. Yapılan araştırma neticesinde olay günü anne Z.E.'nin sara hastası oğlunu taksi ile sahile getirdiği belirlendi. Anne Z.E.'nin balıklara bakmak isteyen oğlunun denize düşmesiyle panikleyerek kaçtığı tespit edildi. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yakalanarak gözaltına alınan anne, adliyeye sevk edildi.

Oğlunu ölüme terk eden anne Z.E., güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde Z.E. ve İbrahim E. birlikte sahile doğru yürüyor. Bir süre sonra anne Z.E. tek başına kameranın açısına giriyor ve yürüyerek kayboluyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • ali 9 yıl önce Şikayet Et
    yazık. anne eğer bu işte kasıtlı bir suçu varsa o vebal ona yeterde artar bile.cocuk zaten hasta allah taksiratını affetsin .o anneye de yazıklar olsun. o hasta cocuğuna sabredip baksaydı o mükafat ona yetecekti ama o şeytanın dediğini yaparak rabbine yüz çevirdi yani kaybedenlerden oldu
    Cevapla
  • fatih 9 yıl önce Şikayet Et
    bu çok eski ve adi bir taktiktir. Bundan yıllar önce benzer olaylar duymuştum. Sara hastası çocuğundan kurtulmak isteyen bir aile çocuğunu bile bile denize yüzmeye götürmüş. Sonu malum. Bu kadınında bile bile yaptığın düşünüyorum.
    Cevapla
  • salih metin 9 yıl önce Şikayet Et
    şah damarımızdan daha yakın. Allah bize şah damarımızdan daha yakındır bunu bilmemiz gerekirki haddimizi bilelim
    Cevapla
  • mehtap dalgalı 9 yıl önce Şikayet Et
    sanki Allah kalbinizde olanı bilmiyor mu sanıyorsunuz.. vicdanı rahatmı şimdi bunun
    Cevapla
  • şafak gündogdu 9 yıl önce Şikayet Et
    ey rabül alemin ey yokdan ver eden allahım kadınlarımıza analık ruhu nasip et inşallah. bu cocugun denize düşdügüne inanmıyorum bu kadın öyle panikli bir hali yok yanlız olay mahlinden uzaklaşmaya calışıyor o cocugun günahı ne analık böylemi tutki o cocuk düşdü uzaklaşmanmı lazımdı yolda bir köpek yavrusu eziliyor günlerce o anne köpek başından ayrılmıyor sende o köpek kadar nefisdemi yok ey kadın..?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: KDV artışı yapılmadı
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!