Üsküdar'da İETT otobüsüne çarpan motosikletli hayatını kaybetti

Üsküdar Sahil'de motosikletiyle sollamaya çalıştığı İETT otobüsüne çarpan sürücü, savrularak karşı şeritteki başka bir otomobille çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü hayatını kaybederken, arkasındaki yolcu yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Üsküdar'da İETT otobüsüne çarpan motosikletli hayatını kaybetti
Üsküdar'da İETT otobüsüne çarpan motosikletli hayatını kaybetti
GİRİŞ 07.04.2023 00:40 GÜNCELLEME 07.04.2023 00:40

Kaza, saat 18.15 sıralarında Üsküdar Harem-Salacak Sahil Yolu'nda meydana geldi.

İddiaya göre, Melih Bıçakoğlu motosikletiyle Üsküdar istikametine gittiği sırada seyir halindeki İETT otobüsünü sollayarak geçmeye çalıştı. O sırada kullandığı motosikletin hakimiyetini kaybeden Bıçakoğlu, İETT otobüsüne çarptı.

Kazanın etkisiyle karşı şeride savrulan motosiklet, bir otomobille çarpıştı. Motosiklet sürücü Melih Bıçakoğlu ile arkasında bulunan arkadaşı Yüsranur Tokgöz metrelerce sürüklendi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, İETT otobüsünün olay yerinden ayrıldığı iddia edildi.

Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde Melih Bıçakoğlu'nun olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Yüsranur Tokgöz ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis yolu trafiğe kapatarak uzun süre inceleme yaptı.

Yapılan inceleme sonrasında Bıçakoğlu'nun cenazesi İstanbul Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polis ekipleri kaza sonrasında olay yerinden ayrılan İETT otobüsü ve sürücünü bulmak için çalışma başlattı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'nin 'özgürlük' anlayışını Siyonistler belirliyor!
AK Parti'de reform adımları