Çorum'da feci kaza... Araç karşı şeride geçip takla attı:1 ölü, 3 yaralı

Çorum'da kontrolden çıkan otomobil karşı şeride geçtikten sonra başka bir otomobile çarptıktan sonra takla attı. Kazada 1 çocuk hayatını kaybederken, 3 çocuk da yaralandı.

Çorum'da feci kaza... Araç karşı şeride geçip takla attı:1 ölü, 3 yaralı
Çorum'da feci kaza... Araç karşı şeride geçip takla attı:1 ölü, 3 yaralı
GİRİŞ 02.02.2024 01:09 GÜNCELLEME 02.02.2024 01:12
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kaza, çevre yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara istikametine seyir halinde olan Hasan Kesgin idaresindeki 19 UE 127 plakalı otomobil iddiaya göre başka bir aracın kendisini sıkıştırması sonucu Burunçiftliği Kavşağı köprüsünde direksiyon hakimiyetini kaybedip orta refüje çarpıp karşı şeride geçti. Karşı şeritten gelen Hüseyin Taha Topaloğlu idaresindeki 34 CUD 693 plakalı otomobilin sol tavan kısmına çarpan otomobil takla atarak devrildi. Kazada araçlarda bulunan Hasan Mert Kesgin (17), Hasan Kesgin (20), Ali Tahir Topaloğlu (6) ve Beyza Betül Topaloğlu (11) yaralandı. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar ambulanslarla Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan Hasan Mert Kesgin hayatını kaybetti.

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Doğrucu Davut 2 ay önce Şikayet Et
    Aşırı hız felaket getiriyor,araç neden kontrolden çıkar? aşırı hızdan dolayı çıkar.Başka araç sıkıştırsa bile hız kurallarına uygun gidiyorsa karşı şeride geçip karşıdan gelen aracın tavanına çarpacak kadar havalanamaz.Kendi şeridinde kalıp devrilir.
    Cevapla
  • Hoca Nasrettin 2 ay önce Şikayet Et
    Araba kontrolden çıkmaz. Araç sürücüsü kontrolden çıkıp aracı fizik kurallarını zorlayacak şekilde kullanmak suretiyle kendilerine ve çevresine hasar vermiştir.
    Cevapla
  • Cemaldemir 2 ay önce Şikayet Et
    Her zaman söylerim arabalar yerde degil havada ucarak gidiyorlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrailliler esir takası anlaşması ve Netanyahu'nun istifası için yine sokaklara indi
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den