Işıl Açıkkar kimdir ve kaç yaşındadır? TRT sunucusu Işıl Açıkkar çalıştığı kanallar

TRT sunucusu Işıl Açıkkar'ın hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Işıl Açıkkar'ın daha önce çalıştığı kanallar de oldukça sık araştırılıyor. İşte araştıranlar için derlediğimiz Işıl Açıkkar biyografisi...

Işıl Açıkkar kimdir ve kaç yaşındadır? TRT sunucusu Işıl Açıkkar çalıştığı kanallar
Işıl Açıkkar kimdir ve kaç yaşındadır? TRT sunucusu Işıl Açıkkar çalıştığı kanallar
GİRİŞ 23.07.2022 18:45 GÜNCELLEME 23.07.2022 18:46
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Işıl Açıkkar 1984'de İzmir'in Karşıyaka ilçesinde dünyaya geldi. Çok küçük yaşlardan itibaren gazeteciliğe yöneldi. Şimdilerde 37 yaşındadır. 

İlk ve orta öğreniminin ardından Karşıyaka Lisesi'nden başarı ile mezun oldu. Daha sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi'ni tamamladı. Bir dönem İngiltere'de eğitim aldı. 

Ece Üner kimdir ve asıl ismi nedir? Ece Üner'in ünlü eşi kimdir? Babası... Ece Üner kimdir ve asıl ismi nedir? Ece Üner'in ünlü eşi kim? Babası...

Işıl Açıkkar

KARİYERİ

Işıl Açıkkar çok küçük yaşlarda medya sektörüne atıldı. Liseye devam ederken diğer yandan da, Ege Tv'de çalışmaya başladı. Yaklaşık 2 yıl boyunca buradaki işini sürdürdü. Daha sonra diksiyon eğitimi alan Açıkkar, farklı medya kuruluşlarında çalışma imkanı elde etti. 

Üniversite yıllarında da yine gazetecilik ile yakından alakadar olan Açıkkar, bu süreçte çeşitli eğitimler aldı. Sunuculuk ve spikerlik eğitiminin yanı sıra, bir TRT spikerinden de güzel konuşma dersleri alarak kendisini geliştirdi. 

Üniversite mezuniyetinin ardından bir süre yurtdışına çıktı. İngiltere'de gazetecilik eğitimi aldıktan sonra yeniden ülkeye dönüş yaptı. Işıl Açıkkar, Türkiye'ye döndükten sonra diksiyon dersleri vermeye başladı. 

TRT sunucusu Işıl Açıkkar

Yeni TV ve Yeni Asır Gazetesi'nde çalıştı. Bir süre muhabirlik yapan Açıkkar, daha sonra sunuculuğa yöneldi.  Bugün TV'de editörlük yapan Açıkkar, TV8'de sabah programı, Habertürk'te de Ana Haber Bülteni sunuculuğu yaptı. 

Işıl Açıkkar, 2019'da başladığı TRT Ana Haber Bülteni sunuculuğu görevine şimdilerde de devam etmektedir.

Gülbin Tosun kimdir? Kardeşi de kendisi gibi gazeteci olan Gülbin Tosun kaç yaşında? Evli mi? Gülbin Tosun kimdir? Evli mi? Kardeşi kim? 

ÇALIŞTIĞI KANALLAR

Işıl Açıkkar'ın bugüne dek deneyim kazandığı kanallar şunlardır:

  • Ege TV

  • Yeni Asır Gazetesi

  • Yeni TV

  • Spot Dergisi

  • Kanal Türk

  • Bugün TV

  • TV8 

  • Habertürk

  • TRT

Didem Arslan Yılmaz kimdir ve kaç yaşındadır? Didem Arslan Yılmaz eşi kim? Asıl mesleği...Didem Arslan Yılmaz kimdir ve asıl mesleği nedir? Eşi kim?

Işıl Açıkkar biyografisi

YORUMLAR 1
  • demir 2 yıl önce Şikayet Et
    Hafta sonu haberlerinde takip ediyorum. Sonucu olarak bir kısıntı yok. Çok profesyonel. Doğrusu izlerken üzüldüğüm şey geçmişini de düşünerek aslında burada değil ama daha farklı bir yer ve hal içinde olmasını arzu ederdim. Kadın olmanın en güzel kimliği islami kimliğinin üzerinde görünmesidir. Ölüm gelmeden önce yaşamın, zamanın kıymetini bilmek büyük bir bahtiyarlıktır.
    Cevapla