Suudi Arabistan duyurdu! Bugün başlıyor

Suudi Arabistan, 'Arap Kalkanı 1' adı altında Mısır'da gerçekleştirilecek askeri tatbikatın bugün başlayacağını duyurdu.

Suudi Arabistan duyurdu! Bugün başlıyor
Suudi Arabistan duyurdu! Bugün başlıyor
GİRİŞ 30.10.2018 01:54 GÜNCELLEME 30.10.2018 01:55
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Suudi Arabistan resmi ajansı SPA'nın haberine göre, 30 Ekim-19 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanan tatbikatta, Suudi Arabistan kara, hava ve deniz kuvvetleri ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Bahreyn, Kuveyt, Ürdün ve Mısır silahlı kuvvetleri yer alacak.

Tatbikata katılacak Suudi güçlerin komutanı Tuğgeneral Abdullah bin Huseyin es-Subeyi, yarın başlayacak program için hazırlık devresinin tamamlandığını belirtti.

 

 

Subeyi, tatbikatın, Savunma Bakanlığının silahlı kuvvetleri eğitme amaçlı yıllık planlaması kapsamında gerçekleştirildiğini ifade etti.

Suudi Arabistan ve Mısır, Mercan Deniz Tatbikatı, Faysal Hava Tatbikatı gibi daha önce de birçok kez ortak askeri tatbikatlar gerçekleştirmişti. 

YORUMLAR 2
  • asas 5 yıl önce Şikayet Et
    mert adamlar zaten isrsilin dedigindwn disari çıkmıyor misir yine ısrail in adami darbe ile bssa getirdi bu tatbikat batı karşıtı olsa idi zaten böyle bir tatbikat yspmak için bu kadar müslüman ülkeyibir araya toplayazdilar
    Cevapla
  • mert 5 yıl önce Şikayet Et
    haha simdi israil hapi yuttu yahudiler korkularindan hepsi akdenize atlarlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti
Bakan Şimşek: Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi! Vergi kaçırana taviz yok