Dünya bu anı konuşuyor! Resmen ilan edildi

Tayland Kralı Maha Vajiralongkorn, Orgeneral Suthida Vajiralongkorn na Ayudhya ile evlendiğini ve Suthida'yı ülkenin Kraliçesi olarak ilan ettiğini duyurdu.

GİRİŞ 02.05.2019 09:39 GÜNCELLEME 02.05.2019 11:54
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Resmi "Royal Gazette"de yayımlanan bildiride, Kral Maha Vajiralongkorn'un, Orgeneral Suthida Vajiralongkorn Na Ayudhya ile evlendiği ve Suthida'ya Kraliçe unvanı verildiği belirtildi.

 

 

Bildiride, nikahın yasalara ve kraliyet geleneklerine uygun olarak gerçekleştiği ve Kraliçe Suthida'nın bundan böyle kraliyet ailesi mensuplarının tüm imtiyazlarına sahip olacağı ifade edildi.

Bangkok Post gazetesinin haberine göre, Kraliyet nikah töreninin başkent Bangkok'taki Dusit Sarayı'nda gerçekleşti.

 

 

Saray muhafızlığına 2013 yılında katılan ve ilerleyen yıllarda kralın özel koruma birliğinin komutanı olan Suthida'ya, kral tarafından orgeneral unvanı verilmişti.

Kraliçe Suthida, 2016'da tahta çıkan Kral Maha Vajiralongkorn'un dördüncü eşi. Kral, önceki eşinden 2014 yılında boşanmıştı.

Maha Vairalongkorn, Veliaht Prensken, Almanya'nın Münih Havalimanı'nda yanında bir kadınla birlikte üzerinde kısa bir atlet, düşük bel pantolon ve parmak arası terliklerle görüntülendikten sonra dünyanın gündemine oturmuştu.
YORUMLAR 33
  • Bilmeyen 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu insanlar harbiden akilsiz...!
    Cevapla
  • HASAN TANRIKULU 4 yıl önce Şikayet Et
    Kadına en büyük değeri veren islamı bize din olarak seçen rabbimize hamdüsenalar olsun
    Cevapla
  • samimi 4 yıl önce Şikayet Et
    Madoraya bir bak birde suna bak .Arada daglar kadar fark var .Abd demokrasi getirecekse su sünerek yanina yaklasani getirsin.
    Cevapla
  • Vatanımız 4 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa zalimleri alın size diktatör! Hemen özgürlük getirin oraya...
    Cevapla
  • şükür 4 yıl önce Şikayet Et
    bu ne biçim rezillik ya insanın önünde yatma secde eder gibi ayağına eğilme yuh ya, Çok şükürki müslümanım ve beni yaratan rabbimden başkada kimseye secde etmem, insan nedir ki ya yaratılmış aciz bir mahluka böylesine eğilmek insanlığa hakarettir bu yaa, uygar batı niye görmez bu saçmalıkları gerçi kendileride aynı rezillik içinde zaten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ünlü EuroLeague hakemi maç sonu hırsızlık yaparken yakalandı!
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü