Rusya'da Mig-31 savaş uçağı düştü

Rusya'nın Primorskiy bölgesinde Mig-31 tipi savaş uçağının, eğitim uçuşu esnasında düştüğü bildirildi. Geçtiğimiz ekim ayında da yine eğitim sırasında bir savaş uçağı motor arızası nedeniyle bir apartmana düşmüştü.

Rusya'da Mig-31 savaş uçağı düştü
Rusya'da Mig-31 savaş uçağı düştü
GİRİŞ 02.12.2022 13:27 GÜNCELLEME 02.12.2022 13:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Rusya Doğu Askeri Bölgesinin basın servisinden yapılan açıklamada, Mig-31 tipi savaş uçağının, planlı eğitim uçuşu yaparken Primorskiy bölgesinde bulunan Alekseyevka köyünün yakınlarındaki ormanlık alana düştüğü belirtildi.

Mürettebatın fırlatma koltuğuyla uçaktan atladığı kaydedilen açıklamada, ilk belirlemelere göre olayda ölen olmadığı aktarıldı.

Açıklamada, "Uçak mühimmatsız uçuş yaptı. Uçağın düşmesine teknik arıza neden olabilir" ifadelerine yer verildi.

KAYNAK: AA
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 2
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    daha tahsidi bile bitmedi tüh.
    Cevapla
  • İso 1 yıl önce Şikayet Et
    Önemi yok topu düşün Rus’la zer acımam
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de seçim günü: Kulislerde kimin ismi öne çıkıyor?
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor