Trump'ı yakacak ses kaydı ortaya çıktı! Dikkat çeken 'İran' detayı...

Amerikan basını eski Amerikan Başkanı Donald Trump'ın Beyaz Saray'dan ayrıldıktan sonra gizli belgeleri sakladığını kabul ettiği bir ses kaydı yayınladı. 2021 yılına ait olan ses kaydı itiraf niteliğinde kabul ediliyor.

GİRİŞ 28.06.2023 10:32 GÜNCELLEME 28.06.2023 11:03
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Eski ABD Başkanı Dondald Trump, Beyaz Saray'dan ayrıldıktan sonra gizli belgeleri almakla suçlanmış, Trump ise suçlamaları reddetmişti. Ancak ABD'nin eski Başkanı Donal Trump'a ait gizli belgeleri sakladığını kabul ettiği bir ses kaydı ortaya çıktı.

CNN Internatinal'ın aktardığına göre söz konusu ses kaydı, Trump'ın 2021'de eski Özel Kalem Müdürü Mark Meadows'un anı kitabı üzerinde çalışan kişilerle yaptığı bir söyleşiden alındı.

CNN International, The Washington Post ve The New York Times'ın yayınladığı 2 dakikalık ses kaydında, Donald Trump'ın gizli bilgileri içeren belgeleri sakladığını kabul ettiği duyuluyor. Trump, "Milley, İran'a saldırmak istediğimi söyledi. Bu, inanılmaz değil mi? Büyük bir kağıt yığınım var, bu şimdi ortaya çıktı. Bakın, bu oydu, bana bunu sundular. Bu, kayıt dışı ama bana bunu sundular. Bu oydu. Bu Savunma Bakanlığı ve oydu. Bakın, başkan olarak bunun gizliliğini kaldırabilirdim. Artık yapamam. Biliyorsunuz, bu hala gizli" diyor.

ABD'nin eski Başkanı Trump, devlete ait gizli belgeleri Beyaz Saray'dan çıkartarak kişisel konutunda sakladığı suçlamasıyla bu ay Miami'de hakim karşısına çıkmıştı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • Nuh Yusuf Nuhhan 10 ay önce Şikayet Et
    Bunlar bir gündem oluşturuyor hadi bakalım trumpla o yöne bakalım isteniyor hadi hayırlısı pkk pyd devlet kurdurmak ama biz idlibte deyiliz artık şama gitme vakti resmen geldi geciyor reis
    Cevapla
  • Hüseyin- 10 ay önce Şikayet Et
    Silah lobbyleri (yahudiler) hale kizginlar.Bir tasla iki kus vurmak istediler. Trump bu oyunu gördü,oynamadi.Neden Irana USA dokunmazmis ?anlamiyorum.Sevdikleri icinmi senelerdir ambargo altinda birakiliyorlar ?Rusyaya yakinliklarida mantiksiz olmasi gerek.Kagitlari sunanlar Yahudiler ! her pahasina iddia ederim.
    Cevapla
  • Melih 10 ay önce Şikayet Et
    Dünya asla İran ve İsrail'e dokunmaz. Amaçları ayni
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 10 ay önce Şikayet Et
    TRUMPT’ı yakan konuşma : “Askerlerimizi geri çekmek istediğimi söyledim. Burada insanlar çılgına döndüler. Burada, Washington’daki insanlar. Sonra dedim ki, tamam arkada birkaç yüz kadar asker bırakayım.” “Onlar sürekli savaşmak istiyorlar, ayrılmak istemiyorlar ama hayır ben savaşmak istemiyorum. Silah endüstrisi ayrılacağımı duyunca çılgına döndü.”
    Cevapla
  • emre19 10 ay önce Şikayet Et
    Kazan kazana ne demiş, seninki benden dahada kara.baydinda iyi bir ayakkabı olmadığı bir gerçek, hemde bunak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Maneviyata yönelen Yaşar Alptekin'in dört katlı villası görüntülendi! İnanılmaz değişim
Gazze'den korkunç haberler! İsrail gece boyu katliam yaptı!