Rus turistlerin 9,3 milyon dolar değerinde mücevherini taşıyan çanta çalındı!

Emirates check-in kontuarında sıra bekleyen Rus ailesinin Barselona-El Prat Havalimanı'ndaki çantası, içinde yaklaşık 9.3 milyon dolar değerinde ziynet eşyası bulunan, iki hırsız tarafından çalındı.

Rus turistlerin 9,3 milyon dolar değerinde mücevherini taşıyan çanta çalındı!
Rus turistlerin 9,3 milyon dolar değerinde mücevherini taşıyan çanta çalındı!
GİRİŞ 07.08.2023 15:06 GÜNCELLEME 07.08.2023 15:07

İspanya’nın Barselona-El Prat Havalimanı’nda, Emirates check-in kontuarında kuyrukta bekleyen Rus ailenin, içerisinde yaklaşık 9.3 milyon dolarlık ziynet eşyası bulunan çantası, iki hırsız tarafından çalındı.

Hırsızlar olaydan kısa süre sonra yakalanırken, valiz ise içindekilerle birlikte sahiplerine teslim edildi.

ÖNCE AİLEYİ GÖZÜNE KESTİRDİ SONRA HAREKETE GEÇTİ

Olay, 2 Ağustos 2023 Çarşamba günü Barselona-El Prat Havalimanı’nda (BCN) meydana geldi. Emirates check-in kontuarında kuyruğa giren Rus bir aileyi gözüne kestiren iki hırsız, daha sonra harekete geçti.

Ailenin bir anlık dalgınlığından faydalanan iki hırsız, biri Hermès Birkin diğeri ise Louis Vuitton olan iki çantayı çalarak, uzaklaştı. Kısa süre sonra durumu fark eden aile, hemen polise başvurdu.

Bunun üzerine harekete geçen polis, içerisinde toplam değeri yaklaşık 9.3 milyon dolarlık elmas yüzük, BVLGARI saat, Chanel broş, elmas küpeler, Tiffany pırlanta bileklik, Versace pırlanta gerdanlık, Chopard saat ile 10 bin Euro nakit olan çanta ve hırsızların peşine düştü.

Hırsız kiralık arabayla kaçmaya çalıştı

HIRSIZ ÇALDIĞI ÇANTA İLE BİRLİKTE YAKALANDI

Polis tarafından yapılan çalışma sonucunda tüm güvenlik kameraları incelenerek hırsızların eşkali belirlendi.

Kısa süre sonra iki hırsızı da yakalayarak, gözaltına alan polis, çantaları ise içerisindekilerle birlikte aileye teslim etti.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'