Gürcistan, Azerbaycan'ın yanında: Karabağ'daki sözde seçimleri tanımıyoruz

Gürcistan Dışişleri Bakanlığı, Azerbaycan'ın Karabağ bölgesinde Ermeni güçlerinin kontrolündeki topraklarda yapılan sözde cumhurbaşkanlığı seçimlerini tanımadığını açıkladı.

Gürcistan, Azerbaycan'ın yanında: Karabağ'daki sözde seçimleri tanımıyoruz
Gürcistan, Azerbaycan'ın yanında: Karabağ'daki sözde seçimleri tanımıyoruz
GİRİŞ 11.09.2023 19:54 GÜNCELLEME 11.09.2023 19:54
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Gürcistan'ın, Azerbaycan'ın toprak bütünlüğü ve egemenliğini desteklediği belirtildi.

Açıklamada, "Gürcistan Dışişleri Bakanlığı, Azerbaycan'ın egemenliği ve toprak bütünlüğüne desteğini ifade eder, Karabağ'da 9 Eylül 2023'te düzenlenen sözde cumhurbaşkanlığı seçimlerini tanımıyor." ifadeleri kullanıldı.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • çağrıbey 7 ay önce Şikayet Et
    aferim gürcü gardaşı yalnız bırakma
    Cevapla
  • Snow bros 7 ay önce Şikayet Et
    Girip alsalarya can azarbaycanlı kardaşlarım neyi bekler bahane hazır
    Cevapla
  • Kenan 7 ay önce Şikayet Et
    Sen haberin icerigini yanlis anlamissin. Gürcistan Azerbeycananin yaninda oldugunu acikliyor.
    Cevapla
  • Erkan dastan 7 ay önce Şikayet Et
    Oraya agilen operasyon yapılmalı.Azeri Askeri üsleri kurulmalı.Sınırlara Beton duvar örülmeli.Bu iṣin arkasında abd fransa ve Ingiltere var.Türk birliğini engellemek için yapıyorlar.Türkiye Azerbaycan ile oraya bayraklarımızı dikmeli.Yapmazsak Türk birliğinin önü kesilir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İlber Ortaylı'dan skandal Ayasofya sözleri: Namaz kılmak için gudubet bir bina
AK Parti'de reform adımları