ABD, Fransa, İtalya, Almanya, İngiltere ve Kanada'dan skandal İsrail bildirisi!

ABD, Fransa, İtalya, Almanya, İngiltere ve Kanada ortak bir bildiri yayınlayarak Filistinlileri katleden İsrail'in kendini savunma hakkını desteklediğini duyurdu.

GİRİŞ 23.10.2023 03:09 GÜNCELLEME 23.10.2023 10:12
Bu Habere 319 Yorum Yapılmış

Son dakika İsrail haberleri: İsrail'in, Filistinlilere yönelik Gazze Şeridi'nde düzenlediği katliam saldırıları aralıksız sürerken, ABD, Fransa, İtalya, Almanya, İngiltere ve Kanada, Filistinlileri katleden İsrail'in kendini savunma hakkını destekleyen ortak bir bildiri yayınladı.

ABD, Fransa, İtalya, Almanya, İngiltere ve Kanada'dan skandal İsrail bildirisi!

'REHİNELER DERHAL SERBEST BIRAKILMALI'

ABD ve 4 Avrupa ülkesi, İsrail'in uluslararası insancıl hukuka uymaya ve sivilleri korumaya da çağırdığı bildiride, Hamas'ın iki rehineyi serbest bırakmasının da memnuniyetle karşılandığı ve geri kalan rehinlerin de derhal serbest bırakılması çağrısında bulundu.

ABD, Fransa, İtalya, Almanya, İngiltere ve Kanada'dan skandal İsrail bildirisi!

BİDEN, LİDERLERLE PEŞ PEŞE GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRMİŞTİ

ABD Başkanı Joe Biden, Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa Franciscus ve İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile İsrail-Filistin çatışmasındaki son gelişmeleri ele aldıktan sonra İngiltere, Almanya, Fransa, İtalya ve Kanada liderleriyle İsrail ile Filistin arasındaki savaşı görüşmüştü. 

ABD, Fransa, İtalya, Almanya, İngiltere ve Kanada'dan skandal İsrail bildirisi!

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 319
  • Yeter yauuu 5 ay önce Şikayet Et
    Türk Pasaportu diyeceğim Ama Siz biliyorsunuz zaten - Çok yorulduk Bu muamele ve Devletin buna çare bulamamasından -
    Cevapla
  • Kurdi 6 ay önce Şikayet Et
    Avrupayı avrupaya şikayet etme mekanizmasını kırmak zorunda dünya.herkesin dahil olduğu adil bir yapı ortaya konulması için acil çalışmalar başlamalı.
    Cevapla
  • Vatannnn 6 ay önce Şikayet Et
    İsrail'i kim savunuyorsa en az onun kadar bebek katilidir ger çi bunlar insan degilki kime neyi anlatıyor sun
    Cevapla
  • MEHDİ 6 ay önce Şikayet Et
    Amerika önce Ukrayna ve Rusya savaşını tetikleyerek avrupa ile Rusya bağlarını kopardı. Şimdi ise israilin doğalgazını ucuza avrupayla anlaştırmış görünüyor. Gazzeyi ve tüm ortadoğuyu İsraile peşkeş çektirerek çok akıllıca kârlı çıkacaklarını düşünüyorlar.
    Cevapla
  • Selimcan 6 ay önce Şikayet Et
    İsrail bir devlet değil işgalci terör örgütüdür. 2 devletli çözüm terör örgütüne devlet statüsü vermektir ihanettir terördür. Yapilacak iş PKK ve daeş gibi örgütlerle savasildigi gibi İsrail terör örgütünün yok edilmesidir. Zira bu en büyük terör örgütüdür.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve İran'dan gizli toplantı
Aylar önce evlendiği kocasının evini yaktı! Dumanlar tüterken merdivende oturup izledi