Gazze'de yeni gelişme! İsrail askeri çekildi, elektrik verildi

İsrail’in Gazze’de başlatmış olduğu insanlık suçlarıyla dolu soykırımı sonucunda 21 Bin 822 kişi hayatını kaybetti. 86. Güne giren kuşatmada, Gazze’ye ilk defa elektrik verildi.

GİRİŞ 02.01.2024 16:15 GÜNCELLEME 02.01.2024 16:48
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İsrail’in Gazze’de başlatmış olduğu soykırım sonucunda 21 bin 822 kişi hayatını kaybederken 50 binden fazla insanda yaralandı. İsrail sadece sivilleri öldürmekle yetinmeyip, insanların temel ihtiyaçlarını da kısıtlamıştı.

Gazzeli sivillerin elektriksiz ve susuz kalmasına sebep olan soykırımcı İsrail, 86 gün sonunda bölgeye kademeli bir şekilde elektrik verdi.

İSRAİL ASKERLERİ BÖLGEDEN ÇEKİLDİ

Kuşatmanın 86. Gününde yaşanan diğer gelişmelere baktığımızda ise İsrail askerinin büyük ölçüde geri çekildiğini ve aynı zamanda son 24 saatte verilen kayıp sayısının 86 gün sonunda en aza indiği belirtildi. Yaşadıkları kamplara elektriğin gelmesini gören Gazzeli vatandaşlar, uzun bir süre sonra temel ihtiyaçlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

KAYNAK: HABER7
Emir Yücel Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Emir Yücel

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversiteyi ise Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde tamamladı. 2021 yılında Sabah Gazetesi'nde Gazetecilik mesleğine başladı. Pek çok habere ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com'da "Özel Haberler Editörü" olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • malkoçoğlu 3 ay önce Şikayet Et
    Niye çekiliyorsunuz it sürüleri tabiiii Kassamın Aslanları ümüğünüze çöktü değilmi?Allah hepinizin belasını versin Rabbim sizi kahretsin Hamas birtane canlınızı bırakmasın inşallah.Rabbimin zaferi yakındır Peygamber katilleri Allah Hamasa güç versin Mevlam Gazzeyi Filistin halkını korusun.
    Cevapla
  • cahit 3 ay önce Şikayet Et
    Rabbim İsrail in tüm imkanlarını kessin yer yüzünden silinsinler yaptıkları zülmü yaşamadan ölmesinler
    Cevapla
  • Yavuz Sultan Selim 3 ay önce Şikayet Et
    Gazze mi kaldı? Yüzde sekseni yıkılmış harabe, elektriği o alçak katil yahudilere vereceksin, öyle işkence etmek lazım o lağım farelerine !..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den
Afrika'da BM'nin ülkedeki en büyük üssüne kilit vuruldu!