ABD Temsilciler Meclisinden İsrail'e davet

Amerika Birleşik Devletleri İsrail'e davet yolladı ve İsrail'de davete icap etme kararı verdi.

ABD Temsilciler Meclisinden İsrail'e davet
ABD Temsilciler Meclisinden İsrail'e davet
GİRİŞ 30.01.2024 13:39 GÜNCELLEME 30.01.2024 13:40
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İsrail devletinin yasama organı Knesset ve Hamas'ın elinde olan tutsakların aileleri Amerika'ya gidecek.

AMERİKA'DAN İSRAİL'E DAVET

ABD Temsilciler Meclisi, Knesset sözcüsü Amir Ohana'yı ve Gazze'de kalan esirlerin ailelerini davet etti. ABD davetlerine olumlu dönüş aldı. İsrail medyasında yer alan haberlere göre  iktidar koalisyonu ve muhalefet milletvekillerinin de eşlik ettiği İsrail'in Gazze savaşına Amerikan Kongresinden daha fazla destek almak amacıyla Temsilciler Meclisi Başkanı Mike Johnson ile görüşecek.

İSRAİL DESTEK ARIYOR

Knesset sözcüsü Amir Ohana ve Hamas tarafından serbest bırakılan baba, kız ve esirlerin aileleri Amerika'ya gitti. Meclis Başkanıyla yapacakları görüşme sonrasında Ohana'nın önümüzdeki hafta New York'ta da BM'de yapılacak Parlamentolar arası Birlik toplantısında konuşma yapması bekleniyor. Diğer kongre üyeleri, AIPAC liderleri ve Yahudi örgütleriyle de görüşme düzenlenecek.

KAYNAK: HABER7
Şeyma Akman Haber7.com - Editör
Haber 7 - Şeyma Akman

Editör Hakkında

1988 yılında Ankara’da doğdu. İlk öğretimini Ankara’da, orta ve lise öğrenimini Amerika’da tamamladı. Bilkent Üniversitesinde İngilizce-Fransızca mütercim tercümanlık okudu. Gazetecilik mesleğine Kanal 7 dış haberler bölümünde başladı. 7 sene sonra Yasemin.com sitesine geçerek kariyerine yeni bir ivme kazandırdı. Meslek hayatına Haber7.com'da Dış haberler editörü olarak devam ediyor.
YORUMLAR 4
  • Morelli 2 ay önce Şikayet Et
    Insallah hepsi yere cakilir
    Cevapla
  • Hakan Taşçı 2 ay önce Şikayet Et
    350 milyon Abd li 15 milyon Azınlık olan Yahudilerin elinde oyuncak olan Abd sonunda parçalanıp yıkılacaksın Yahudlerin işine yaramadığın zaman parçalanacaksın .
    Cevapla
  • Davut 2 ay önce Şikayet Et
    Netenyahu protestolar ve yargılanma karşısında kendi koltuğunu sağlama almak için savaşa girdi. Aslında kendi sonunu hazırladı. Gazze Kasabı ve soykırımcı olarak yargılanacak ve ölünce de cehennem çukuruna düşecek.
    Cevapla
  • Trump 2 ay önce Şikayet Et
    Siyonistlerin son çırpınışları..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrailliler esir takası anlaşması ve Netanyahu'nun istifası için yine sokaklara indi
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den