İsrail'den Hizbullah'a tehdit: Gazze'de savaş bitse bile...

İsrailli Bakan Gallant, "Gazze'de ateşkes olsa bile, kuzeyde Hizbullah'la çatışmalar devam edecek." dedi. 8 Ekim'den bu yanan yaşanan çatışmalarda, 177 Hizbullah mensubu ve 30 Lübnanlı siville 6 İsrailli sivil ve 10 İsrail askeri öldü.

İsrail'den Hizbullah'a tehdit: Gazze'de savaş bitse bile...
İsrail'den Hizbullah'a tehdit: Gazze'de savaş bitse bile...
GİRİŞ 03.02.2024 11:37 GÜNCELLEME 03.02.2024 11:39
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yedioth Ahronot gazetesi, İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant'ın yaptığı açıklamanın video kaydını yayınladı.

Gallant, "İsrail, Gazze'ye yönelik saldırılarını durdursa bile kuzeyde Hizbullah'a karşı saldırılarını durdurmayacak. Hizbullah, güneyde (Gazze) savaş durunca kuzeyde de duracağını sanıyorsa yanılıyor." ifadesini kullandı.

İsrail ordusu Refah'a saldıracakİsrail ordusu Refah'a saldıracak

Gallant, "Şunu açıkça söylüyorum ki, kuzeyde halkın güven içinde yaşayacağı bir durum oluşmadan buradaki saldırılar sona ermeyecek." diye konuştu.

İsrail ordusu ile Hizbullah arasında İsrail-Lübnan sınırında 8 Ekim 2023'ten bu yana yaşanan çatışmalarda 177 Hizbullah mensubu ve 30 Lübnanlı sivil ile 6 İsrailli sivil ve 10 İsrail askeri öldü.

KAYNAK: AA
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 1
  • Hakan Taşçı 2 ay önce Şikayet Et
    Hizbullah Filistinli mücahitlerdir.Bugün Hizbullah yarın başka bir isim olur.Kendisini koruyan ayakları üzerinde duran bağımsız Filistin devleti ve ordusu ülkesi olmadan durmak yok.Filistini işgal edip ülkelerinden atamazsınız.Bağımsız Filistin devleti kurulacak inşallah .ENGELLEYEMECEKSİNİZ
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü
Bakan Şimşek: Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi! Vergi kaçırana taviz yok