İsrail hastanede 170 kişiyi öldürdü

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ndeki Şifa Hastanesine düzenlediği baskınlarda şu ana kadar 170'ten fazla Filistinlinin hayatını kaybettiği bildirildi.

GİRİŞ 23.03.2024 13:07 GÜNCELLEME 23.03.2024 14:03
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İsrail ordusundan yapılan yazılı açıklamada, ordu güçleri ve İç Güvenlik Teşkilatı Şin-Bet'in (Şabak) Şifa Hastanesi bölgesindeki "operasyonlarının" devam ettiği aktarıldı.

Hastane ve çevresine 18 Mart'tan bu yana devam eden baskınlarda şu ana kadar 170'ten fazla Filistinlinin öldürüldüğü, 800'ün üzerinde kişinin "sorgulandığı" belirtildi.

İsrail ordusunun Gazze'nin merkezinde ve güneyindeki Han Yunus kentinin El-Karara bölgesinde de saldırılarını sürdürdüğü kaydedildi.

İsrail ordusu, 18 Mart'ta Şifa Hastanesine baskın düzenlemiş ve yerinden edilmiş Filistinlilerin sığındığı yerleşkeyi kuşatmıştı.

Daha önce de birçok kez İsrail ordusunun baskınına uğrayan Şifa Hastanesi çevresinde İsrail ordusunun yoğun saldırıları devam ediyor.

KAYNAK: AA
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 4
  • Sezer 1 ay önce Şikayet Et
    Yardım etmeliyiz askeri
    Cevapla
  • Sebahattin 1 ay önce Şikayet Et
    Hastanedeye saldırıda 170kişi dünyada nerdeyse haber olmuyor. Hem de hastanede. Kim yapıyor? ABD,Alman ve diğer Avrupalıların teşvikiyle Siyonist yapıyor. Başka ülkede onda bir öldürülse ne olurdu? Bu adı konmamış İslam Medeniyetine ve fertlerine saldırı. Irak, Suriye’deki saldırılar gib.
    Cevapla
  • Öktem 1 ay önce Şikayet Et
    Dünyanın en vahşi lanet ırkı israil
    Cevapla
  • misafir 1 ay önce Şikayet Et
    köpek israil rusyada ki saldırıyı hergün yapıyor 4 aydır kimsenin sesi çıkıyormu , masum öldüren ,ölümünde parmağı olan kim varsa Allahın laneti onların üzerine olsun ....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kamuda yeni dönem başlıyor! Detaylar belli oldu! Başkan Erdoğan'ın onayına sunulacak
İYİ Parti'de seçim günü: Kulislerde kimin ismi öne çıkıyor?