'İsrail derhal bu savaşı bitirmeli!'

ABD eski Başkanı ve yeni dönemde Başkan adayı olan Donald Trump yaptığı açıklamalarda; İsrail’in saldırgan olduğu ve insanların da İsrail hakkında artık böyle konuştuklarını ifade ederek, savaşın bitirilmesi gerektiğini ifade etti.

'İsrail derhal bu savaşı bitirmeli!'
'İsrail derhal bu savaşı bitirmeli!'
GİRİŞ 26.03.2024 14:41 GÜNCELLEME 26.03.2024 14:41
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

İşgalci İsrail 7 Ekim tarihinden bugüne kadar masum Filistin halkını katletmeye devam ediyor.

Gazze'de tüm savaş suçlarını işleyerek on binlerce masum sivilin ölümüne sebep olan İsrail, yüz binlerce masumun da barınma ve beslenme sorunu yaşamasına neden oldu.

"BU SAVAŞ ARTIK BİTMELİ"

ABD eski Başkanı ve yeni dönemde Başkan adayı olan Donald Trump, İsrail medyasına yaptığı açıklamalarda; İnsanların 7 Ekim'de Hamasın yaptığını değil, İsrail'in saldırılarını konuşuyor diyerek şunları ifade etti:

"İsrail uluslararası desteğini kaybetti. Gazze’deki savaşı bir an önce bitirmesi gerekiyor. İsrail, Gazze’de 32 binden fazla insanı öldürdü.

Artık insanlar 7 Ekim saldırılarından değil İsrail’in Gazze’de yapmış olduğu saldırıları konuşuyor. İsrail hakkında saldırgan diye bahsediliyor ve bu durum bizleri de çok rahatsız ediyor. İsrail derhal bu savaşı durdurmalıdır." İfadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
Emir Yücel Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Emir Yücel

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversiteyi ise Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde tamamladı. 2021 yılında Sabah Gazetesi'nde Gazetecilik mesleğine başladı. Pek çok habere ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com'da "Özel Haberler Editörü" olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 27
  • osmanoğlu2023 1 ay önce Şikayet Et
    kahrolsun izrael ve müttefikleri!
    Cevapla
  • meyyid 1 ay önce Şikayet Et
    kahrolsun israil demekle israil kahrolmuyor.
    Cevapla
  • Tahir Kaplan 1 ay önce Şikayet Et
    Tam zamanıdır müslümanlar birlekte hareket edip bu soysuzların işini bitirilmelidir
    Cevapla
  • Muhsin 1 ay önce Şikayet Et
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM RABBİMİZ ALLAHTIR Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’i mağfiret eyle! Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’e rahmet eyle! Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’e yardım eyle, zafer nasîb eyle! Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’i muhâfaza eyle! Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’i bir araya getir ve yekvücût eyle! Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’i ıslah eyle! Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’in sıkıntılarını gider!
    Cevapla
  • yavuz 1 ay önce Şikayet Et
    İslam Birliği Kurulmuş olsaydı kafirlerin kararını değil kendi savaş kararımızı konuşurduk. Bir an geç kalmaksızın İslam Birliği Kurulmalı SAVAŞ KARARI ALINMALIDIR.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tel Aviv müzakerelerde ilerleme olmazsa Refah'a saldıracağını Mısır'a iletti
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor