Hamas'tan İsrail ordusuna Refah tehdidi

Hamas Hareketi Siyasi Büro Üyesi İzzet er-Rişk, İsrail ordusunun, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah şehrine kara harekatı düzenlemesi halinde başarısızlığa ve yenilgiye uğrayacağını belirtti.

Hamas'tan İsrail ordusuna Refah tehdidi
Hamas'tan İsrail ordusuna Refah tehdidi
GİRİŞ 05.05.2024 00:34 GÜNCELLEME 05.05.2024 00:34
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Rişk'in konuya ilişkin açıklaması, Hamas'ın Telegram platformundaki hesabında yayımlandı.

Rişk, açıklamasında, "Bizi Refah'a kara harekatı düzenlemekle tehdit ediyorlar, biz de onları başarısızlığa ve yenilgiye uğratma sözü veriyoruz." ifadesini kullandı.

Hamaslı yetkili Rişk'in açıklaması, Gazze Şeridi'nde ateşkes görüşmeleri için yola çıkan Hamas heyetinin başkent Kahire'ye ulaşmasından kısa süre sonra geldi.

Mısır medyası, Gazze Şeridi'nde ateşkes görüşmeleri için yola çıkan Hamas heyetinin bugün başkent Kahire'ye ulaştığını duyurmuştu.

KAYNAK: AA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 9
  • Türk 1 hafta önce Şikayet Et
    Allah mücahitlerin yar ve yardımcısı olsun..
    Cevapla
  • Sancar 1 hafta önce Şikayet Et
    Filistin uyuyan tüm Müslümanların özgürlüğü için mücadele ederken, Müslüman ülkeler sıra kendilerine gelmesini bekliyor. Amerika ortadoğuya tamamen yerleşmek için Filistin topraklarını seçti. Şimdi yardım limanı adı altında yüzer liman inşa ediyor. Filistine tamamen yerleşmek oraya kalıcı ortadoğu üssü kurmaya çalışıyor. Bu saatten sonra ortadoğu asla huzur bulamayacak.
    Cevapla
  • kim 1 hafta önce Şikayet Et
    inşallah
    Cevapla
  • Mehmet 1 hafta önce Şikayet Et
    inşaallah, Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Yüce Rabbim zalimleri Kahrı perişan etsin köklerini kurutsun zülümlerini başlarına yıksın zelil mağlup etsin inşallah mazlum Filistin illere yardım etsin onları korusun muzaffer eylesin İnşallah amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galada tepki çeken olay! Ünlü isimlere Gazze tokadı!
Emeklilere özel çalışma! Yeni destek ve indirimler...Bakan Işıkhan açıkladı