Ürdün: İsrail yeni bir katliama hazırlanıyor

Ürdün Dışişleri Bakanı Ayman Safadi, İsrail ordusunun Refah’ın doğusuna tahliye emri vermesine tepki göstererek, “Filistinlilere yönelik yeni bir katliam hazırlanıyor” dedi.

Ürdün: İsrail yeni bir katliama hazırlanıyor
Ürdün: İsrail yeni bir katliama hazırlanıyor
GİRİŞ 06.05.2024 18:27 GÜNCELLEME 06.05.2024 18:27
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

İsrail ordusunun sabah saatlerinde Gazze Şeridi’ndeki Refah kentinin doğusundaki 100 bin kişiye tahliye emri vermesine Ürdün Dışişleri Bakanı Ayman Safadi tepki göstererek, uluslararası topluma çağrıda bulundu.

Safadi, “Filistinlilere yönelik yeni bir katliam hazırlanıyor. İsrail saldırı tehdidinde bulunurken, Filistinlileri Refah'ı terk etmeleri konusunda uyarıyor. Bunu önlemek için herkes şimdi harekete geçmelidir. Katliamın önlenememesi halinde uluslararası toplum için kara bir leke olarak kalacaktır. Çok fazla katliama izin verildi. Yeter artık” dedi.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 29
  • Morelli 1 hafta önce Şikayet Et
    Ingiliz piyonu urdun israilin parasiyla ayakta zionist seytanlarin koruculugunu yapiyor
    Cevapla
  • Yesim 1 hafta önce Şikayet Et
    Osmanlı ruhu dirildi merak etmeyin zafer bizim olacak Filistin kalacak İsrail diye bir ülke kalmayacak yıkılacak kehanetler böyle söylüyor İsrail devletinin sonu geldi..
    Cevapla
  • Bilal 1 hafta önce Şikayet Et
    Bir ülke cesaret gösteremiyorsa birden fazla ülke toplu hareket edebilir. Yada islam işbirliği teşklatını kapatıp aynısını yaşamak için sıranızı bekleyin.
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    dünyaya barış getirecek noto nerde
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 1 hafta önce Şikayet Et
    KUR’AN BAKARA 120 : Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hristiyanlar da asla senden razı olmayacaklardır. De ki: Doğru yol, ancak Allah'ın yoludur. SANA GELEN İLİMDEN SONRA ONLARIN ARZULARINA UYACAK OLURSAN, andolsun ki, Allah'tan sana ne bir dost ne de bir yardımcı vardır.
    Cevapla
  • Fatmagül 1 hafta önce Şikayet Et
    alah konusunda onlara uysan bile onlar seni yine sevmezler bu da cok guzel birseydir allah bozi onlarin etkisinden böylece korumuş oluyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başıboş köpekleri savunan kadından kan donduran sözler: Çocukları ölümle tehdit etti!
Beşiktaş Dolmabahçe'de 1 puanı 90+7'de kurtardı